Bedrijfsvastgoed in regio Brugge

20 September 2017

Het mag gezegd zijn: werken en ondernemen in Brugge is een aanrader!
Brugge is dan ook economisch een belangrijk centrum. De stad telt na Antwerpen en Gent het hoogste aantal arbeidsplaatsen in Vlaanderen (meer dan 74.000 in 2012). De werkgelegenheidsgraad (het aantal arbeidsplaatsen per 100 inwoners op arbeidsleeftijd) in Brugge bedroeg dat jaar 107,7%. Het aantal uitgaande pendelaars uit Brugge is dan ook relatief laag: 37,3% van de loontrekkende bevolking verlaat de stad voor het werk (2011). Dit is het laagste aandeel in heel België. De overige 62,7% van de Bruggelingen woont én werkt dus (graag) in de stad.
Een stad als Brugge biedt dan ook enkele prachtige en unieke gebouwen waarin werken (bijna) een plezier wordt. Nu enkel nog op zoek naar uw ideale bedrijfsvastgoed in deze regio…

 

Bedrijfsvastgoed via Immo Delbecque

Zoekt u de geschikte partner voor de verkoop of verhuur van uw bedrijfsvastgoed? Naast onze specialisatie in residentieel vastgoed in de Brugse regio verkoopt en verhuurt Immo Delbecque ook zeer veel bedrijfsvastgoed. Zo heeft Immo Delbecque de laatste maanden reeds meer dan 4.100 m² commerciële ruimtes en kantoorruimtes verkocht en verhuurd!

 

Immo Delbecque helpt u graag bij het intekenen van uw ideale werkomgeving.

Hoe van een ‘lege ruimte’ uw ideale werkomgeving maken? Hoeveel oppervlakte hebben wij nodig om op de werkvloer goed te kunnen functioneren? Welk budget rekenen wij best in voor eventuele verbouwingen? Onze experts helpen u graag verder. Zo adviseren wij u bijvoorbeeld graag in de nieuwbouwkantoren van  San Siro. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in deze ruimtes, gelegen op dé zichtlocatie van Brugge? Maak snel een afspraak, samen met u gaan wij op zoek naar het meest geschikte bedrijfsvastgoed!

Bekijk zeker ons huidige aanbod via onze website verhuur en verkoop of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over de verhuur of verkoop van uw bedrijfsvastgoed.