Waarom is een correcte schatting van uw woning zo belangrijk?

Een correcte en marktconforme waardebepaling van jouw eigendom is de basis voor een vlotte en succesvolle verkoop. Omdat elke woning uniek is komen we graag langs om het verhaal achter de gevel te leren kennen. We maken een persoonlijke en realistische waardebepaling van jouw eigendom op en geven je het advies dat je nodig hebt om een vlotte en zorgeloze verkoop te kunnen realiseren.
Bij het opmaken van de schatting letten we op volgende zaken:
  • We kijken naar de bouwtechnische kant, de grootte, afwerking en indeling.

  • We ontdekken de pluspunten: het gaat niet alleen om muren en ramen.

    De ligging, de tuin, de sfeer - dat zijn dingen waar mensen extra voor willen betalen. Door deze pluspunten te identificeren, kunnen we jouw huis op de juiste waarde schatten.

  • We bereiden ons voor op bezwaren: mensen zullen altijd wel iets vinden om over te twijfelen. Is er renovatie nodig? Wat zit er in het budget? Door deze bezwaren te voorzien, kun je jezelf goed voorbereiden op vragen en twijfels.

  • Slim vergelijken: vergelijkbare huizen in de buurt zijn als kompassen. Door te kijken naar wat er verkocht is en wat er nu te koop staat, krijgen we een goed idee van wat de markt vraagt.

  • Twee waardes, twee kansen: de minimale waarde is eerder het voorzichtige bedrag, en de gelegenheidswaarde is waar je vol overtuiging de markt mee op gaat.

  • Een goede prijsbepaling is de basis voor een relaxte verkoop. Wij gaan verder dan alleen cijfers. We willen het verhaal achter jouw huis kennen, zodat we een eerlijk en persoonlijk advies kunnen geven. Met onze ervaring in de Brugse regio weten we wie naar jouw type huis op zoek is. Samen met een transparante aanpak en no-nonsense mentaliteit maken wij jouw vastgoeddromen waar.

Want een huis verkopen is meer dan een transactie, het is een nieuw hoofdstuk beginnen.

 

 

Na een schatting volgt een verkoop. Waarom verkopen via Delbecque vastgoed?

Door onze jarenlange ervaring in de Brugse regio bouwden we een uitgebreid klantenbestand op dat dagelijks up-to-date gehouden wordt door onze makelaars. Zo zijn wij perfect op de hoogte van welke klant naar jouw type woning op zoek is en kunnen we gericht bezoeken brengen aan jouw pand.

Onze in-house marketeer zorgt ervoor dat jouw pand op het juiste moment, bij de juiste klant terecht komt. Aan de hand van professionele foto's, video's en een aantrekkelijke copy gaan we jouw eigendom zo goed mogelijk in de markt zetten en stellen we een gerichte on- en offline marketingcampagne op.

We begeleiden je van A tot Z bij de verkoop van jouw woning. Door regelmatige en duidelijke communicatie houden we je op de hoogte van de stand van zaken. Maandelijks ontvang je een uitgebreid activiteitenverslag. Door een constante analyse van de situatie optimaliseren we onze aanpak en kunnen we overgaan tot een succesvolle verkoop.

 Geïnteresseerd in een vrijblijvende schatting? Contacteer ons!