Zorg op maat in centrum Brugge

23 November 2016

In residentie Ten Eeckhoute kan u het hele jaar door een beroep doen op 24/7 zorgpermanentie die mee evolueert met uw persoonlijke noden. Daarnaast is er ook doorlopend verplegend personeel aanwezig of oproepbaar.

WAT HEEFT ONZE ZORG- EN VERPLEGINGSDIENST U TE BIEDEN?

– Thuisverpleging van hoog niveau, zonder dat u zich hoeft te verplaatsen.
– Zorgpermanentie met oproepsysteem, zodat u snel wordt geholpen in noodgevallen. Ons team is elke dag beschikbaar, 24u op 24.
– Zorgpieken: voor als u tijdelijk of permanent extra hulp en/of zorg nodig heeft.
– Kinesist, pedicure, manicure, …
– Snelle en correcte medicatieleveringen: onze interne medicatiedienst levert de genees-middelen die uw dokter voorschrijft snel, correct en handig verpakt per dosis.
Ten Eeckhoute staat voor een progressieve zorgaanpak: wat ook uw noden zijn, en hoe ze ook evolueren doorheen de tijd, onze zorgverlening past zich aan uw situatie aan, tot aan het levenseinde.

OVER RESIDENTIE TEN EECKHOUTE

Service-residentie Ten Eeckhoute ligt in het centrum van het prachtige Brugge, en beschikt over de grootste privétuin van de hele binnenstad. Ten Eeckhoute biedt zijn residenten een warme en comfortabele thuis, aangevuld met een uitgebreide hotelservice (receptie, restau-rant, …). Onze residentie behoort tot de groep Armonea, een seniorenzorgonderneming met 35 jaar ervaring en 63 voorzieningen in heel het land.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over deze residentie, de dienstverlening en de zorg op maat? Neem dan contact met ons op, of klik hier.