VASTGOEDEVENEMENT – VAST FORWARD

08 January 2018

Immo Delbecque nodigt u graag uit op ons interessante VAST FORWARD-vastgoedevenement.
Tijdens 3 unieke dagen informeren wij u over verleden en toekomst van vastgoed in Brugge. Wij nodigen u graag uit op een exclusieve en zeer verrassende locatie, die wij onlangs verkocht hebben in centrum Brugge nl. Kerk H. Familie in Bilkske 3. Hou dus zeker uw agenda vrij op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart voor ons vastgoedevenement VAST FORWARD.

Hieronder vindt u meer informatie over het evenement en een link naar het inschrijvingsformulier voor de info-avonden.

foto-expositie

 Foto-expositie

Donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart van 14u tot 19u

Tijdens 3 unieke dagen informeert Immo Delbecque u over verleden en toekomst van vastgoed in Brugge.

  • In de Brugse geschiedenis werden verschillende locaties herbestemd tot nieuwe sites. Wat gebeurde er vroeger?
  • Waarom drong er zich een herbestemming op?
  • Hoe kon de site worden omgevormd?
  • Wie zijn de nieuwe bewoners/gebruikers op deze ligging?

Als Brugse makelaar delen wij tijdens ons vastgoedevenement graag enkele boeiende verhalen met u. Dit doen we aan de hand van foto’s van vroeger en nu.

 

Primeur

Daarnaast stelt Immo Delbecque met grote trots ook graag enkele nieuwbouwprojecten aan u voor… Sommige heet van de naald! Tijdens ons event worden enkele nieuwe projecten (appartementen én woningen) voorgesteld, die u ongetwijfeld zullen interesseren. Wij maken ook graag tijd om onze lopende nieuwbouwprojecten toe te lichten.

 

Info-avonden

Als kers op de taart nodigt Immo Delbecque enkele interessante topexperts uit. Zo kunnen wij u over verschillende vastgoed-topics uitgebreid informeren. De twee boeiende info-avonden met twee interessante topics mag u zeker niet missen.

 

Donderdag 1 maart (20u): Investeren in vastgoed: een juridische en fiscale analyse

ludo ockier

Elke (kandidaat-)investeerder bouwt een persoonlijke visie op die leidt tot zijn/haar ideale opbrengsteigendom. Toch kan men steeds de essentiële punten tot de optimale investering herleiden tot 9 belangrijke criteria.

Top-jurist Ludo Ockier motiveert u als expert in vastgoedrecht en bouwpromotie zijn interessante visie op investeren.  Deze uiteenzetting zal u ongetwijfeld bijblijven, en een meerwaarde bieden in uw visie rond investeren in vastgoed.

Vrijdag 2 maart (19u): Verleden en toekomst van vastgoed in Brugge: de unieke visie van 3 experts

debat vastgoed brugge

Een brede kijk met verschillende boeiende invalshoeken rond het actuele thema ‘verleden en toekomst van vastgoed in Brugge’ zorgt ongetwijfeld voor een fascinerend debat.
Inleiding wordt gegeven door Schepen van Ruimtelijke Ordening van Stad Brugge Franky Demon. Het debat wordt gemodereerd door VRT- journalist Lieven Verstraete. Hij brengt de visie van de 3 experts samen tot een bijzonder gesprek.

LEO VAN BROECK wil als Vlaams Bouwmeester een mentaliteitswijziging doorvoeren en het volgebouwd Vlaanderen opnieuw laten ademen.

DIRK DE FAUW is als Brugse Schepen van welzijn, diversiteit en noord-zuidbeleid al vele jaren op diverse vlakken actief in en rond Brugge.

GUY DELBECQUE heeft met zijn ervaring als Brugse makelaar en als voorzitter van de Brugse Commissie Stedenschoon een ruime expertise ivm (de geschiedenis van) wonen in de Brugse regio.

 

Inschrijven voor onze info-avonden

Klik HIER!

U bent allen welkom op dit gratis evenement. Schrijf u alvast in voor eén van onze info-avonden indien u ook hierbij graag aanwezig wil zijn! Wij hopen alvast om u te mogen ontmoeten op 1, 2 en/of 3 maart.