Vastgoedcongres 2019

05 December 2019

Op 29 november vond het 20ste vastgoedcongres plaats in Antwerpen. Wij waren natuurlijk met ons team aanwezig en doen dan ook graag de belangrijkste informatie uit de doeken.

Clee

Tijdens het congres werd in primeur het gloednieuwe digitale platform “Clee” voorgesteld. Dit platform zal er in 2020 voor zorgen dat het volledige verhuurproces, op een snelle en doeltreffende manier, digitaal kan verlopen. Na deze veelbelovende infosessie zijn wij alvast benieuwd naar alle mogelijkheden die dit kan bieden voor ons.

 

 

 


Succesvol ondernemen

 

Samen met Eline De Munck en Jeroen Lemaire gaf Wouter Torfs een interessante sessie over de weg naar succesvol ondernemerschap. Tijdens deze sessie werd nog maar eens bevestigd dat het digitale sterk op komst is in de vastgoedsector.

 

 

 

 


Zo leven, wonen en werken we in 2025

 

In deze infosessie wierpen we een blik op de toekomst en hoe dit de vastgoedsector kan veranderen. Zo zal de trend van de netwerk-en deeleconomie steeds belangrijker worden. Initiatieven zoals Peerby, Wooncoop en Cohabs worden populairder met voornamelijk  ecologische en sociale voordelen voor de klant. Dit geeft stof tot nadenken over hoe de vastgoedsector zal evolueren.