Unieke assistentiewoningen voor actieve 65-plussers

24 January 2018

Bent u  nog op zoek naar een rustige omgeving om zorgeloos te genieten als 65-plusser of zoekt u nog een rendabele investering? Dan zullen de assistentiewoningen in Residentie Ten Eeckhoute, Residentie Prinsenhof en het nieuwbouwproject Residentie Stuyvenberg u ongetwijfeld interesseren!

In deze Residenties vindt u assistentiewoningen met aandacht voor comfort, goede dienstverlening, ‘zorg en diensten op maat’, veiligheid… waarbij men mikt op zorgeloos en luxueus wonen met respect voor ieders privacy.

Residentie Ten Eeckhoute

In deze residentie is het aangenaam wonen: gelegen in het centrum Brugge, op wandelafstand van de Markt, en omringd door een prachtige tuin. Hierdoor zorgt de Residentie Ten Eeckhoute er voor dat u een zorgeloze oude dag kan beleven in een standingvolle residentie. Er wordt een kwalitatieve dienstverlening gegarandeerd, dit zowel op het vlak van zorg, onthaal, verblijf, veiligheid, ontspanning als gastronomie.

⇒    Graag als eerste op de hoogte bij een herverkoop in Residentie Ten Eeckhoute? Vul dan alvast uw zoekprofiel in op onze website en ontvang als eerste meer informatie hierover

 

Residentie Stuyvenberg

Dit nieuwbouwproject is gelegen in Varsenare en omvat verschillende appartementen met zowel boven- als ondergrondse parkeergelegenheden.  In deze Residentie staan zowel het sociale aspect alsook het aspect “zorg op maat” centraal. U kan er genieten van verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals een grote wellness, een fitness, een gezellige brasserie, een tuin, enz. Ook de medische permanentie waarbij een multidisciplinair team voor u klaarstaat is een echte meerwaarde.
Het project geniet bovendien van een voordelige fiscaliteit: slechts 12 % BTW en vrijstelling van onroerende voorheffing.  Dit zorgt alvast voor een potentieel hoog rendement als investering.

⇒   Blijf op de hoogte via onze website of kom naar onze volgende opendeurdag op 14 oktober!

Residentie Prinsenhof

Prinsenhof is een uniek woonzorgcentrum dat gelegen is temidden in een oase van groen. Ten eerste wordt  het accent gelegd op dagelijks verse gevarieerde voeding, excellente zorg op maat en persoonsgerichte begeleiding. Ook de professionele medewerkers zorgen dat U er kan thuiskomen en er zich thuis kan en mag voelen. De onmiddellijke omgeving en grote tuin stralen rust en sfeer uit en maken het mogelijk verder te genieten van het leven.