Tot ziens Sandra, welkom Manon!

16 December 2020

November bracht veel veranderingen met zich mee. Naast de tweede coronagolf, wat resulteerde in thuiswerk, moesten we met pijn in het hart afscheid nemen van onze collega Sandra. Na meer dan 30 jaar dienst bij Immo Delbecque, heeft zij besloten om een andere uitdaging aan te gaan. Jammer genoeg konden we door de geldende maatregelen geen afscheid nemen zoals we dat wilden, maar van zodra het mogelijk is geven we haar dat verdiende afscheid. Als bedanking voor de prachtige jaren zetten we hier Sandra nog eventjes in de kijker met een aantal foto’s uit de oude doos.

 

Maar wie kan de schoenen van Sandra vullen? Deze moeilijk opdracht vertrouwen we toe aan Emma. Emma, jullie bekend als het verwelkomende gezicht op ons kantoor, neemt het van Sandra over. Vol enthousiasme staat ze vanaf nu in voor de beheerseigendommen van ons kantoor. Zij zorgt voor een professionele opvolging van uw eigendom op financieel, technisch en juridisch vlak.

Door het vertrek van Sandra kwam er een plekje in ons team vrij. Gelukkig vonden we al snel iemand die ons team wilde vervolledigen. Manon neemt de taak van Emma over en staat in voor het onthaal én de perfecte afwerking van de verhuurdossiers. Zij moest in ongewone omstandigheden (lees: lockdown 2.0) starten, waardoor er geen normale kennismaking met de collega’s was en het overdragen van de taken moeilijker werd. Toch ging Manon er vol enthousiasme voor en we zijn dan ook trots om haar welkom te heten in het team van Immo Delbecque. Welkom Manon!