Tille: Nieuwbouwwoningen op topligging

16 January 2019

Wij stellen u graag en met gepaste trots ons nieuwbouwproject “Tille” in Sint-Michiels voor.

Dit project is gelegen op een unieke locatie vlakbij het station van Brugge, het centrum, invalswegen, scholen, winkels, en ga zo maar door. Dit kleinschalig nieuwbouwproject voorziet 25 betaalbare gezinswoningen op een autoluw woonerf rond een groen binnenplein wat zorgt voor openheid en terwijl groen.

Deze kwalitatieve woningen worden zeer degelijk afgewerkt volgens de regels van de kunst.  Deze originele woningen zijn op het gelijkvloers voorzien van een inkomhal, berging, open keuken, leefruimte met aansluitend terras en tuin. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers, badkamer, berging en een apart toilet en is er een toegang tot een praktische bergzolder. Elke woning beschikt tevens over een aangename tuin.

Er is tevens een ondergronds garagecomplex op de site waar autostaanplaatsen te koop aangeboden worden.

Kortom: Wenst u te wonen overal vlakbij en toch betaalbaar? Contacteer ons snel voor een bezoek ter plaatse of voor wat meer uitleg bij ons op kantoor !

Op zaterdag 19 januari 2019 houden wij tussen 14u en 16u ook ons eerste opendeurmoment in verband met dit project ter plaatse , ook daar bent u van harte welkom !!
Adres: Groene Poortdreef 40 te 8200 Sint-Michiels