Residentie Ten Eeckhoute – Stijlvolle assistentiewoningen in centrum Brugge

03 November 2020

Residentie Ten Eeckhoute

In residentie Ten Eeckhoute woont u in een prachtig gebouw, omgeven door een groen kader, in het historisch centrum van Brugge. Het stijlvolle en klassieke interieur zorgt voor warmte en gezelligheid. Dankzij het keukenteam kunt u iedere dag genieten van heerlijke maaltijden bestaande uit 4 gangen, bereid met seizoensproducten. Laat u dagelijks verrassen door tal van ontspanningsactiviteiten of geniet van het grootste privé-park van de stad.

 

ten eeckhoute 

 

 

Zorg op maat

In residentie Ten Eeckhoute kun u gebruik maken van een uitgebreid faciliteiten- en serviceaanbod: thuisverpleging, 24/7 zorgpermanentie, kinesist, pedicure, manicure, snelle & correcte medicatielevering. Ook kunt u er terecht voor (para)medische verzorging en voor een periodiek verblijf (bemeubelde appartementen) voor bijvoorbeeld revalidatie.


Type appartementen

Ten Eeckhoute heeft voor ieder een gepast appartement. Er is keuze uit de volgende types:

* Deze prijzen zijn exclusief dagprijzen (zorg, onderhoud en administratie, ontspanning, onderhoud gemeenschappelijke delen) en facultatieve diensten (maaltijden, provisionele lasten, schoonmaak en onderhoud appartement, kapper, wasserij, manicure/pedicure, internet).

 

 

 

Tuinzijde of straatzijde?

De keuze tussen de tuinzijde of straatzijde is niet snel gemaakt. Vertoeft u liever in het groen met rust en zicht op het water? Dan kiest u best voor de tuinzijde. Of verkiest u het stadsgevoel en bruisende leven op straat dat u vanuit uw appartement steeds kan observeren? Dan is de straatzijde zeker iets voor u. Maar wees gerust, er bestaat geen verkeerde keuze wanneer u voor Ten Eeckhoute kiest.

 

 

 

Neem hier een kijkje binnen in deze prachtige residentie!

 

Bij vragen over Ten Eeckhoute kunt u steeds contact met ons opnemen. Wij helpen u met veel plezier verder!

📞 050 45 03 45

📧 info@immodelbecque.be