Start verkoop nieuwbouwproject “De Waterkant”

23 November 2016

Met grote trots kondigen wij de start van de verkoop aan van een nieuw woonproject te Brugge.

Het betreft “Residentie De Waterkant”, een nieuwbouwproject met appartementen, autostaanplaatsen en een kantoorruimte, gelegen op een strategische locatie net buiten het centrum van Brugge, langsheen het “Lisseweegs Vaartje”. Het project bevindt zich in de dichte nabijheid van invalswegen, centrum Brugge, scholen, winkels, openbaar vervoer, ontspanning, enz.

De appartementen (die weldra gebouwd zullen worden) zullen 1 of 2 slaapkamers hebben, en zijn steeds voorzien van ruime en zonnige terrassen. De nodige aandacht werd besteed aan de hedendaagse en tijdloze architectuur, en ook de binnenafwerking van de appartementen zal zeer duurzaam en kwalitatief zijn met voldoende inspraakmogelijkheden voor de klant.

De prijzen in het project starten vanaf € 190.500 (excl. kosten) voor een appartement met 1 slaapkamer, en vanaf € 209.500 (excl. kosten) voor een appartement met 2 slaapkamers.

Deze combinatie van budgetvriendelijke appartementen, op een interessante locatie en met een kwalitatieve afwerking maken dit project zeer interessant voor investeerders, maar ook voor eigen gebruik of voor tweede verblijf.

Graag maken wij tijd vrij om u als één van de allereersten meer informatie te verschaffen tijdens een vrijblijvend gesprek op kantoor of bij u thuis. Aarzel dan ook niet om ons te contacteren.

Klik hier om naar de projectpagina doorverwezen te worden!