Wingene - Recente instapklare VILLA met 4 slaapkamers in groene omgeving

€ 589.000

Wingene - Recente instapklare VILLA met 4 slaapkamers in groene omgeving

Deze exclusieve landelijke villa (gebouwd in 2011), is gelegen op een prachtig perceel van ca. 2.225m² in een groene omgeving te Wingene, op 5 minuten van de E40 en in de nabijheid van tal van ontspanningsmogelijkheden.
Deze bijna-energie-neutrale woning (E49, zeer lage energiekosten) beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met WC, prachtige leefruimte (50m²) met inbouwcassette, ruime open leefkeuken (28m²), bureelruimte (10m²), wasplaats (met douche) en berging, en wordt gekenmerkt door de duurzame materialen (oa. natuursteen, massieve eiken deuren, enz).
Op de eerste verdieping zijn er 4 grote slaapkamers (15 tot 35m², waarvan 1 master-bedroom met dressing) en een ruime badkamer (met bad én inloopdouche). Via een zolderluik bereikt men de praktische zolderruimte van ca. 40m². Er is tevens een kelder.
Het eigendom is ingeplant op een groot stuk grond met volle privacy (volledig afgesloten en met automatische poort), en beschikt naast de grote oprit met veel parkeermogelijkheid ook over een zonnige tuin (met verwarmd zwembad en terras) die achteraan overgaat in de omliggende weilanden. De mogelijkheid bestaat om een garage/loods te bouwen op het perceel (mits goedkeuring).
Deze instapklare woning is volledig aangepast aan het hedendaagse comfort en is zéér energiezuinig dankzij oa. vloer-, muur- en dakisolatie, HR-beglazing, zonneboiler, enz.Straat
Beernemsteenweg
Nr
24
Gemeente
Wingene
Postcode
8750

Bouwjaar
2011
Referentie
2570

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
273m2
Perceeloppervlakte
2225m2
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Specifiek

EPC Index
106.87 KWh
EPC Certificaat Nr
UC: 37018-G-2009_52

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
N.V.T.
Stedenbouwkundige bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Straat
Beernemsteenweg
Nr
24
Gemeente
Wingene
Postcode
8750