Sint-Michiels - Nieuwbouwappartementen op absolute toplocatie te Sint-Michiels.

€ 540.000

Sint-Michiels - Nieuwbouwappartementen op absolute toplocatie te Sint-Michiels.

Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van het visionair woon-en leefproject ‘San Siro’ gelegen op een uiterst strategische ligging te Sint-Michiels. Dit bewijzen oa. de uitzonderlijke ligging nabij de nieuwe rotonde nabij de vernieuwde stationsomgeving, centrum, expresweg, E40, scholen, commerciële centra, … Volgende troeven zijn onlosmakelijk verbonden met dit project: ruime terrassen, grote diversiteit van lichtrijke en praktisch ingedeelde appartementen gaande van 1 slk-2slk-3slk types en enkele exclusieve dakappartementen. Tussen deze moderne en eigentijdse woongelegenheden wordt een groenzone aangelegd die zal zorgen voor een uiterst aangename en serene sfeer.

Dit omvangrijke en exclusieve dakappartement/penthouse is gelegen op de derde verdieping en heeft een oppervlakte van maar liefst 189,85 m² . Het appartement beschikt over een omvangrijke, lichtrijke, doorzon, en L-vormige leefruimte met bureelhoek die paalt aan 2 ruime terrassen. Alle 3 de terrassen samen meten 63,7 m² . Het ruime terras achteraan geniet een gunstige Z-W oriëntatie. Licht en zicht zijn hier de unieke troeven.
Voorts is het app. voorzien van 3 slaapkamers, een ingerichte keuken, badkamer, berging, 2 toiletten , aparte douchecel en een ruime inkom.
De koper heeft op heden inspraak mbt. de indeling en de afwerking zodoende in te richten naar eigen smaak en wens.
Bij het app . hoort een ondergrondse berging en een fietsstaanplaats.
Het betreft een zeer uniek en exclusief aanbod op een sterk gegeerde toplocatie.

Contacteer ons snel voor meer informatie omtrent dit schitterende en unieke aanbod in primeur!Meer info over dit nieuwbouwproject? Klik hier om naar de projectpagina te gaan

Straat
Koning Albert I Laan
Nr
94
Gemeente
Sint-Michiels

Bouwjaar
2015
Referentie
NB-3046 B03.02

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
158m2
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht
N.V.T.
Rechterlijke beslissing
N.V.T.
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
N.V.T.
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Koning Albert I Laan
Nr
94
Gemeente
Sint-Michiels