Sint-Michiels - Ruim en exclusief nieuwbouwappartementen op absolute toplocatie te Sint-Michiels.

€ 419.000

Sint-Michiels - Ruim en exclusief nieuwbouwappartementen op absolute toplocatie te Sint-Michiels.

Dit exclusieve appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van maar liefst 138,9 m² . Het appartement beschikt over een uiterst originele indeling met doorzoneffect, een ruime leefkeuken, eetplaats en een gezellige salonhoek. De leefruimtes beschikken over grote raampartijen voorzien van een schuifraam die toegang biedt tot een omvangrijk terras (Z-W) van 18 m² hetgeen optioneel kan uitgebreid worden met +/- 25 m².
Voorts is het app. voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers, een voll. ingerichte keuken met annex berging, een apart toilet en inkom.
Bij het app . hoort een ondergrondse berging en een fietsstaanplaats.
Deze appartement komen zowel in aanmerking voor eigen bewoning als belegging door de uiterst gegeerde locatie.
Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van het visionair woon-en leefproject ‘San Siro’ gelegen op een uiterst strategische ligging te Sint-Michiels. Dit bewijzen oa. de uitzonderlijke ligging nabij de nieuwe rotonde nabij de vernieuwde stationsomgeving, centrum, expresweg, E40, scholen, commerciële centra, … Volgende troeven zijn onlosmakelijk verbonden met dit project: ruime terrassen, grote diversiteit van lichtrijke en praktisch ingedeelde appartementen gaande van 1 slk-2slk-3slk types en enkele exclusieve dakappartementen. Tussen deze moderne en eigentijdse woongelegenheden wordt een groenzone aangelegd die zal zorgen voor een uiterst aangename en serene sfeer.

Contacteer ons snel voor meer informatie omtrent dit schitterende en unieke aanbod in primeur!Meer info over dit nieuwbouwproject? Klik hier om naar de projectpagina te gaan

Straat
Koning Albert I Laan
Nr
94
Gemeente
Sint-Michiels

Bouwjaar
2016
Referentie
NB-3046 B01.04 + B01.05

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
148m2
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
N.V.T.
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Koning Albert I Laan
Nr
94
Gemeente
Sint-Michiels