Sint-Michiels - Ruime, lichtrijke en rustig gelegen villa op een schitterende locatie te St. Michiels.

€ 710.000

Sint-Michiels - Ruime, lichtrijke en rustig gelegen villa op een schitterende locatie te St. Michiels.

Deze tijdloze villa werd ingeplant op een perceel van +/- 1.217 m² gelegen op een toplocatie. Deze residentiële woonwijk is erg gegeerd en uniek vanwege de rust, het groen van het nabij gelegen Tillegembos maar toch dichtbij in-en uitvalswegen, goede bereikbaarheid tot de E40 en centrum Brugge, … . Dit visionaire en doordachte concept, getekend door architect ” Schrauwen” (leerling van arch. De Geyter), wordt gekenmerkt vanwege zijn uiterst geraffineerde indeling, leuke vloei en harmonieuze ruimtes die zorgen voor een uiterst huiselijke en aangename beleving. Zo geniet u vanuit de ‘ruime’ en ‘lichtrijke’ leefruimtes een schitterend zicht op de tuin die Zuid-West georiënteerd is en die volop privacy geniet vanwege het groen rondom.
De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkom, toilet met vestiairenis, aparte bureelruimte, 3-ledige leefruimte (57m²) voorzien van een eetruimte, een gezellige salonruimte rond de open haard en een zitput, een ruime en voll. ingerichte leefkeuken aanpalend aan de living met toegang tot de zijtuin en het zuidgerichte terras, dubbele inpandige garage en berging. Op het 1ste verdiep omvat een 6 tal slaapkamers waarvan de master voorzien is van een aparte dressing en badkamer. De overige slk.’ers hebben toegang tot een ‘vernieuwde’ douchekamer.
Voorts beschikt de woonst over een aangelegde tuin met verschillende terrassen, een kruipkelder, een alarmsysteem, regenwaterputten, CV op aardgas, …
Deze woning verkeert in een perfect onderhouden toestand en is vanwege het concept, ligging, toestand, … uniek in zijn soort. Laat u verrassen en breng een bezoekje aan deze aangename villa!
Contacteer ons via: info@immodelbecque.be of 050 45 03 45!
EPC: 238kwh/m² jaar Energielabel : C – UC: 2129509-RES-1Straat
Vogelzangdreef
Nr
24
Gemeente
Sint-Michiels
Postcode
8200

Bouwjaar
1981
Kadastraal inkomen
€ 1.831
Referentie
2747

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
312m2
Perceeloppervlakte
1271m2
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2

Specifiek

EPC Index
238.00 KWh
EPC Certificaat Nr
201902050002129509-RES-1

Stedenbouwkundige vergunning
Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
N.V.T.
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming

Straat
Vogelzangdreef
Nr
24
Gemeente
Sint-Michiels
Postcode
8200