Sint-Andries - Centraal gelegen residentie met oog voor ruimte en licht

€ 511.107

Sint-Andries - Centraal gelegen residentie met oog voor ruimte en licht

Residentie Tina is erg goed gelegen te Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge, dichtbij de expresweg richting kust of autostrade, omringd door winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden (oa. Lago Zwembad, Koude Keuken, enz),…. Kortom u hoeft niet ver te wandelen om van alles voorzien te zijn.

De residentie zelf bestaat uit 3 kleinere gebouwen met fraaie appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en waarbij de nadruk vooral ligt op ruimte. Er zijn groene tuinen (meer dan 60% van het totale terreinoppervlak!) voorzien rondom de verschillende gebouwen, in de appartementen werd er vooral veel aandacht besteed aan veel lichtinval en grote ruimtes zodat u na een lange dag op rust en adem kan komen in uw nieuwe thuis.

Kortom, residentie Tina is een residentie waar rust en harmonie centraal staat en waar kwaliteitsvolle, onderhoudsvriendelijke materialen worden gebruikt. Zo zal de residentie met behulp van de nieuwste technieken voldoen aan de laatste energienormen (zonnepanelen, zonnescreens,… ).

Contacteer ons snel om meer info te verkrijgen over dit goed gelegen project!Straat
Gistelsesteenweg
Nr
519
Gemeente
Sint-Andries

Referentie
NB-3066--

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
158.83m2

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Gistelsesteenweg
Nr
519
Gemeente
Sint-Andries