Sint-Andries - Lichtrijke nieuwbouwappartementen met mooie terrassen nabij Brugge Centrum

€ 779.000

Sint-Andries - Lichtrijke nieuwbouwappartementen met mooie terrassen nabij Brugge Centrum

NIEUW – Residentie “Abdijbeke” is een exclusief, kleinschalig en residentieel nieuwbouwproject gelegen op een toplocatie te Sint-Andries op voetafstand van de Smedenpoort en vlakbij het station van Brugge, de Expresweg, autostrade(s), winkels, scholen, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden, enz.

Het project bestaat uit 2 subtiele gebouwen dewelke worden ingeplant op een uiterst stille en rustige locatie naast een charmant park in het doodlopend gedeelte van de Abdijbekestraat.

De gebouwen worden opgetrokken in een moderne en geraffineerde architectuur waarbij het wooncomfort centraal staat. Per gebouw worden 19 ruime appartementen gecreëerd telkens voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers en steeds voorzien van mooie en zongerichte terrassen. De appartementen worden afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen, waar u als koper(s) heel wat inspraakmogelijkheden in hebt.

Ook is er vanuit het gebouw toegang tot het ondergrondse garagecomplex met garageboxen, bergingen en fietsenstallingen.

Op 18 maart werd het officiële startschot van de verkoop van dit prachtige project gegeven via een “digitale lancering”, waarbij reeds 25% van het project verkocht werd!

Contacteer ons snel om ook de gedetailleerde informatie te ontvangen over dit project en/of plan een videoconferentie in om een duidelijke en professionele uitleg te krijgen via één van onze verkopers, en reserveer nadien ook uw appartement!Straat
Abdijbekestraat
Nr
9
Gemeente
Sint-Andries

Referentie
NB-3065

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
200.56m2

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Abdijbekestraat
Nr
9
Gemeente
Sint-Andries