Sint-Andries - 2 slk appartement met aandacht voor licht en ruimte in centrum Sint-Andries

€ 326.973

Sint-Andries - 2 slk appartement met aandacht voor licht en ruimte in centrum Sint-Andries

Dit 2-slaapkamer appartement gelegen in de residentie Tina, situeert zich op een toplocatie in centrum Sint-Andries, op een boogscheut van Brugge, dichtbij de expresweg richting kust of autostrade, omringd door winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden (oa. Lago Zwembad, Koude Keuken, enz),…. Kortom u hoeft niet ver te wandelen om van alles voorzien te zijn.

De residentie zelf bestaat uit 3 kleinere gebouwen met fraaie appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en waarbij de nadruk vooral ligt op ruimte. Er zijn groene tuinen (meer dan 60% van het totale terreinoppervlak!) voorzien rondom de verschillende gebouwen, in de appartementen werd er vooral veel aandacht besteed aan veel lichtinval en grote ruimtes zodat u na een lange dag op rust en adem kan komen in uw nieuwe thuis. Daarbovenop wordt ook aan het milieu gedacht! Alle appartementen zullen een E-peil hebben onder 40 en zijn standaard voorzien van de nodige zonnepanelen om aan de wetgeving te voldoen.

Bij dit appartement ligt de focus vooral op de leefruimte en de keuken, veel lichtinval en veel ruimte, een echte verademing! Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers voorzien, badkamer, apart toilet en grote berging. Tot slot is er nog een ruim zuid gericht terras van +-17 m² en een extra terras aan de voorzijde van 5,6 m².

Contacteer ons snel om meer info te verkrijgen over dit goed gelegen project!
050 45 03 45 – info@immodelbecque.beStraat
Gistelse Steenweg
Nr
519
Gemeente
Sint-Andries

Bouwjaar
2021
Referentie
NB-3066 - A302

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
89.80m2
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Gistelse Steenweg
Nr
519
Gemeente
Sint-Andries