Sint-Andries - Nieuwbouwappartement op toplocatie te Sint-Andries/Brugge

€ 369.000

Sint-Andries - Nieuwbouwappartement op toplocatie te Sint-Andries/Brugge

Residentie “Abdijbeke” is een exclusief, kleinschalig en residentieel nieuwbouwproject gelegen op een uitzonderlijke locatie te Sint-Andries op voetafstand van de Smedenpoort en vlakbij het station van Brugge, de Expresweg, autostrade(s), winkels, scholen, openbaar vervoer, ontspanningsmogelijkheden, enz.

Het project bestaat uit 2 subtiele gebouwen dewelke worden ingeplant op een uiterst stille, rustige en verkeersarme locatie palend aan het charmante Frederick Sanderspark in het doodlopende gedeelte van de Abdijbekestraat.

De gebouwen worden opgetrokken in een moderne , geraffineerde en verfrissende architectuur waarbij het wooncomfort centraal staat en dit onder het motto ‘Leven En Beleven’, met een kwalitatieve/duurzame en hoogwaardige afwerkingsgraad (oa. parketten, Miele-toestellen, enz) met heel wat inspraakmogelijkheid en steeds met mooie en zongerichte terrassen die zorgen voor een unieke buitenbeleving en connectie met de nieuwe groenzones. Ook is er vanuit het gebouw toegang tot het ondergrondse garagecomplex met garageboxen, bergingen en fietsenstallingen.

Het hier voorgestelde appartement is een ruim 2-slk-appartement van 98,75m² met een terras van 20,85m² en een privatieve tuin van 66,56m²! In het project zijn ook heel wat appartementen met 1 of 3 slaapkamers beschikbaar, alsook enkele prachtige penthouses.

Contacteer ons voor meer gedetailleerde informatie over dit nieuwe en mooie project! Dit is eveneens mogelijk via videoconferentie: www.immodelbecque.beStraat
Abdijbekestraat
Nr
9
Gemeente
Sint-Andries

Bouwjaar
2020
Referentie
NB-3065-B001

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
98.75m2
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Abdijbekestraat
Nr
9
Gemeente
Sint-Andries