Sint-Andries - 'HOF TER SMEDE' : Gebouw met 2 appartementen in een kleinschalig inbreidingsproject nabij het centrum van Brugge.

€ 485.000

Sint-Andries - 'HOF TER SMEDE' : Gebouw met 2 appartementen in een kleinschalig inbreidingsproject nabij het centrum van Brugge.

Dit kleinschalig inbreidingsproject voorziet 1 gebouw met 2 appartementen en 16 BETAALBARE / COMPACTE GEZINSWONINGEN op een rustig en autoluw woonerf rondom een centraal/openbaar pleintje wat zorgt voor openheid en groen. Het project is uiterst gunstig gelegen nabij het centrum van Brugge (fietsafstand) / in-en uitvalswegen / E40 / commerciële centra / … . Het gebouw omvat 2 ruime en uiterst kwalitatieve hoekappartementen. Het ruime (112 m²) appartement op het 1ste verdiep beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, badkamer, ruime berging, apart toilet en een doorzon living met open keuken dat licht geniet van 3 ! zijden en uitgeeft op een zongericht terras van 8m² . Op het tweede verdiep bevindt zich het dakappartement met een oppervlakte van 97 m². Het app. omvat een inkom, L-vormige leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, een berging en een toilet.
Er bestaat de mogelijkheid om optioneel een privatieve GARAGEBOX/CARPORT aan te kopen.

De appartementen voldoen aan een E-peil 50! Dit gunstige E peil wordt bekomen door oa. een ‘ventilo’ verwarmingssysteem, dubbel glas met K 1,0 , DAKISOLATIE van 18 cm, ventilatie C evo 2, … De koper heeft inspraak in de indeling en afwerking zodoende het huis te personaliseren naar eigen wens en smaak. Ideaal als zowel eigen bewoning of als een interessante beleggingsopportuniteit . Contacteer ons snel voor een bezoek aan dit schitterende woonproject!Straat
Mark Braetstraat
Nr
1
Gemeente
Sint-Andries
Postcode
8200

Bouwjaar
2018
Referentie
NB-3053_LOT 2

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
251m2
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht
N.V.T.
Rechterlijke beslissing
N.V.T.
Beschermd erfgoed
N.V.T.
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming

Straat
Mark Braetstraat
Nr
1
Gemeente
Sint-Andries
Postcode
8200