Maldegem - Strakke ecologische villa in rustige straat te Maldegem

€ 640.000

Maldegem - Strakke ecologische villa in rustige straat te Maldegem

Deze strakke woning is gelegen in een uiterst rustige zijstraat van de Brugse Steenweg. De woning, met zijn strakke lijnen, ligt ietwat achteruit waardoor het een zeer discrete woning met veel privacy is.

Doorheen de volledige woning komen de strakke lijnen alsook de grote raampartijen, die zorgen voor het ultieme daglicht, terug. Het prachtige parket, de zwevende trap en de romantische gashaard vervolledigen deze zeer complete woning.

De woning beschikt over een zeer ruime leef- en eetruimte met een open leefkeuken met aparte berging. Daarnaast is er op de gelijkvloers ook een wasberging, extra doucheruimte, gastentoilet en dubbele garage met zolderruimte aanwezig. Op het verdiep vinden we de mogelijkheid tot 3 slaapkamers plus bureauruimte en een badkamer met bad en douche. Ook hier kan men genieten van de weidse zichten vanwege de doorlopende raampartijen en open vide verbonden met de leefruimte.

Buiten, geniet u van een grote tuin met fruitbomen, planten en een tuinhuis.

Naast de prachtige architectuur, heeft deze woning ook een heel ecologisch aspect: er zijn zowel zonnescreens, zonnepanelen als een zonneboiler aanwezig!

Neem contact op met ons kantoor op het nummer 050 45 03 45 of via info@immodelbecque.be om bezoek te brengen aan deze prachtige villa!Straat
Kleine Bogaardestraat
Nr
37
Gemeente
Maldegem

Bouwjaar
2008
Kadastraal inkomen
€ 1.182
Referentie
2830

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
239m2
Perceeloppervlakte
1321m2
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Specifiek

EPC Index
183.00 KWh
EPC Certificaat Nr
20200706-0002287265-RES-4

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming

Straat
Kleine Bogaardestraat
Nr
37
Gemeente
Maldegem