Jabbeke - Ruim en instapklaar hoekappartement voorzien van 3 slk.'ers in het unieke parkdomein 'Green Gardens' te Jabbeke.

€ 335.000

Jabbeke - Ruim en instapklaar hoekappartement voorzien van 3 slk.'ers in het unieke parkdomein 'Green Gardens' te Jabbeke.

Dit recente hoekappartement (BJ 2009) maakt deel uit van de klassevolle residentie “Green Gardens” te Jabbeke, dewelke gebouwd werd rondom een prachtig groen park met centrale rustgevende waterpartij. Het project is gesitueerd in een rustige straat in het centrum van Jabbeke, en bevindt zich vlakbij openbaar vervoer, winkels, eetgelegenheden, op- en afrit E40, enz.
Het appartement (136m²) is gelegen op de tweede (en dus hoogste) verdieping, en beschikt over een ruime inkomhal die overgaat in een prachtige ruimte van ca. 55m² dewelke een ruime leef- en eetruimte omvat, met een aansluitende (open) keuken met inbouwtoestellen. Tevens zijn er drie ruime slaapkamers, een badkamer (met inloopdouche) en apart toilet.
Zowel vooraan als achteraan zijn er leuke terrassen (samen ca. 22m²) waar u schitterende zichten hebt op het unieke parkdomein en de groene omgeving. Het appartement is voorzien van kwalitatieve parketafwerking.
Er is een mogelijkheid om een ondergrondse garagebox aan te kopen .
Contacteer ons snel voor een bezoek aan dit instapklare appartement!Straat
Caverstraat
Nr
12
Gemeente
Jabbeke

Bouwjaar
2009
Kadastraal inkomen
€ 745
Referentie
2868

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
136m2
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Specifiek

EPC Index
201.00 KWh
EPC Certificaat Nr
20190424-0002152181-RES-1

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Caverstraat
Nr
12
Gemeente
Jabbeke