Jabbeke - Magnifieke villa met prachtige tuin en vijver in de groene en residentiële omgeving van het 'Flamincka Park' Jabbeke.

€ 1.345.000

Jabbeke - Magnifieke villa met prachtige tuin en vijver in de groene en residentiële omgeving van het 'Flamincka Park' Jabbeke.

Uniek landgoed temidden van een groene oase (+/- 4.930 m²) bestaande uit een wondermooie tuin, vijver, … . Het gevoel van rust en onthaasting is verbluffend en uiterst uniek gezien de vlotte bereikbaarheid tot Brugge, commerciële centra, op- en afrit E40.
Deze charmevolle woonst is uiterst kwalitatief gebouwd en voorzien van duurzame en authentieke materialen hetgeen enorm veel karakter brengt in het huis. Het huis omvat een riante inkomhal met annex een bureelruimte, een sfeervolle living met open haard. Verschillende portes-fenêtres zorgen voor de vele lichtinval en het contact met de tuin. De volledig uitgeruste keuken vloeit over in een knusse eethoek met open haard/grill. De rechterzijde van het gebouw doet dienst als een open polyvalente / ontspanningsruimte met bar. Initieel was deze ruimte bestemd voor een binnenzwembad. De kuip en faciliteiten liggen klaar om alsnog een zwembad aan te leggen. De woning werd voorzien van ruime kelder hetgeen werd ingericht als een witte -en rode wijnkelder. Op het verdiep bevinden zich 5 slaapkamers, een dressing en een strijkkamer.
De hoofdslaapkamer grenst aan een ruime badkamer voorzien van een ligbad en een douche. Er is ook nog een tweede badkamer voorzien van een douche. Via een vaste trap krijgt men toegang tot een immense zolderruimte hetgeen volledig geïsoleerd werd. Deze ruimte kan plaats bieden als een extra bergruimte, slaapkamers, speel/ontspanningsruimte, ….
De woning is aangepast aan het hedendaagse comfort (oa. dubbele beglazing, dakisolatie, vernieuwde CV, enz).
Kortom: een perfect onderhouden villa met een geweldige uitstraling waarbij groen, rust en privacy hoog in vaandel worden gedragen en dit alles op een uiterst strategische ligging.
Contacteer ons snel voor een bezoek aan dit fantastische eigendom. www.immodelbecque.beStraat
Flamincka Park
Nr
32
Gemeente
Jabbeke
Postcode
8490

Bouwjaar
1988
Referentie
2704

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
601m2
Perceeloppervlakte
4930m2
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2

Specifiek

EPC Index
236.00 KWh
EPC Certificaat Nr
20171219-0002019693-1

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Straat
Flamincka Park
Nr
32
Gemeente
Jabbeke
Postcode
8490