Gistel - Alleenstaande nieuwbouwwoning op een rustige locatie nabij het centrum van Gistel.

€ 450.000

Gistel - Alleenstaande nieuwbouwwoning op een rustige locatie nabij het centrum van Gistel.

Het betreft een ruime alleenstaande nieuwbouwwoning gelegen in een rustige woonwijk op voetafstand van het centrum van Gistel. De woning geniet een eigentijdse uitstraling voorzien van 2 volwaardige bouwlagen en wordt geplaatst op een beheersbaar lot van 530 m² . Aangezien de woning in volle opbouw is heeft een koper nog inspraak in de afwerking van de woonst. De woonst omvat op het gelijkvloerse een L-vormige leefruimte (+/- 59 m²) dat licht neemt van 3 zijden en voorzien wordt van een open keuken met eiland, aansluitend op de keuken is er een wasberging voorzien van een achterdeur, een bureel/slaapkamer met doucheruimte en een toilet. Indien gewenst kan er een lift geplaatst worden.
Op de verdieping: 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slk. met inloopdressing, een apart toilet, een ruime badkamer met plaats voor een dubb. lavabo, ligbad en een inloopdouche. Er wordt een vaste trap voorzien tot de zolder. De zolder wordt reeds voorzien van 4 veluxramen met de mogelijkheid om eventueel extra slaapkamers te creëren. Voorts beschikt de woonst over een kelder, 8 zonnepanelen, vloerverwarming , zonnewerende beglazing met screens op de zuidgerichte ramen, ventilatiesysteem C+, regenwaterput van 10.00 liter, … Optioneel kan er nog een carport geplaatst worden.
De woonst wordt verkocht onder BTW-stelsel en zal voldoen aan de vooropgestelde energetische waarden met een E-Peil <60. Kortom: een uiterst complete, ruime, praktische, eigentijdse woning op een vlot bereikbare ligging te Gistel. Contacteer ons voor meer info en/of voor een bezoek : www.immodelbecque.be !Straat
Lijsterbeslaan
Nr
27
Gemeente
Gistel
Postcode
8470

Bouwjaar
2019
Referentie
2790

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
270m2
Perceeloppervlakte
528m2
Aantal slaapkamers
4

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
N.V.T.
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming

Straat
Lijsterbeslaan
Nr
27
Gemeente
Gistel
Postcode
8470