Brugge - Energiezuinige nieuwbouwwoningen in groen park te Brugge

€ 345.000

Brugge - Energiezuinige nieuwbouwwoningen in groen park te Brugge

Zopas is de verkoop gestart van het kleinschalige nieuwbouwproject “Pietersmolenpark” met 12 woningen, gelegen op een uiterst vlot bereikbare locatie in een veilige, kindvriendelijke en groene omgeving nabij het centrum van Brugge.

Het autoluwe woonerf is gelegen nabij een op- en afrit van de Expressweg (richting E40/E403/A11), en tevens vlakbij openbaar vervoer (bushalte en treinstation), ontspanningsmogelijkheden, winkels, scholen, enz.

De woningen zullen beschikken over 2 of 3 slaapkamers (+ zolder), en beschikken allen over een leuke privatieve tuin, en men kan tevens gebruik maken van de prachtige gemeenschappelijke tuin van de verkaveling. Op de site worden tevens carports en garageboxen te koop aangeboden.

Bovendien zullen alle woningen in het project worden aangesloten op het Brugse warmtenet. Dit zorgt ervoor dat de verwarmingskosten beduidend lager zullen liggen dan bij klassieke verwarmingssystemen, en bovendien is dit ook een milieuvriendelijk alternatief .

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen en zal er een zeer degelijke afwerking plaatsvinden. De koper heeft eigen inbreng en kan personaliseren naar eigen wens en smaak zodoende de woonst naar uw eigen hand te kunnen zetten.Straat
Sint-Pietersmolenstraat
Nr
27
Gemeente
Brugge

Referentie
NB-3068

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
0m2
Perceeloppervlakte
0m2

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Effectief
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Sint-Pietersmolenstraat
Nr
27
Gemeente
Brugge