Brugge

€ 425.000

Brugge -

Het kleinschalige woonproject “Hanzehof” is gelegen in hartje Brugge op een steenworp van de Kruispoort en de Brugse Vesten (molens). In dit (her) nieuwbouw / inbreidingsproject worden 9 ruime stadswoningen gecreëerd binnen een bestaand volume, naast een centraal binnenplein waar ook parkeergelegenheid voorzien wordt (voor auto’s en fietsen).
De woningen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, en de meeste woningen beschikken ook over een omvangrijke/praktische kelder en/of zolder. Elke woning beschikt over een mooie buitenruimte via een stadstuin en/of een dakterras! De woningen zullen voldoen aan de huidige energienormen, waarbij de meeste woningen ook over zonnepanelen zullen beschikken!

Als koper hebt u heel wat inspraak in de indeling en afwerking van de woningen.
Bovendien worden de woningen verkocht onder het stelsel van registratierechten (10%, of 6% indien enige en eigen gezinswoning)!

Kortom: complete en volledig afgewerkte woningen op smaak en naar wens van de klant en dit op een discrete locatie in een uiterst aangenaam en gezellig/opgewaardeerd stukje van Brugge. Van hieruit geniet je volop van de leuke buurt, de prachtige wandelroutes langs de Brugse Vesten en diverse Stadsparken …

Bij interesse, aarzel dan zeker niet ons een seintje te geven gezien het eerder beperkte aanbod en de grote vraag naar dergelijke woningen op goede centrumlocaties.

Voor meer informatie kunt u ons mailen op info@immodelbecque.be of op het telnr. 050/45.03.45.Straat
Langestraat
Nr
169
Gemeente
Brugge

Referentie
NB-3067

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
0m2
Perceeloppervlakte
0m2

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde

Straat
Langestraat
Nr
169
Gemeente
Brugge