Brugge - Prachtige industriële loft met terras op toplocatie in centrum Brugge

€ 580.000

Brugge - Prachtige industriële loft met terras op toplocatie in centrum Brugge

De authentieke site van brouwerij ‘t Hamerken maakt momenteel plaats voor een unieke nieuwe bestemming. Altijd gedroomd van exclusief wonen, en dit om dé TOPligging van Brugge, vlakbij het bruisende stadsleven, maar toch in een prachtige en rustige omgeving? Dan maken deze lofts ongetwijfeld uw dromen waar!
Ontdek de mogelijkheden van de casco-lofts, met oppervlaktes van maar liefst 232 tot 325m². Daarnaast beschikken de lofts ook over prachtige terrassen.

De loft uit deze advertentie betreft de loft op de eerste verdieping. Deze heeft een oppervlakte van maar liefst 232m², en beschikt daarnaast over een prachtig terras van 17m² met zicht op het mooie binnenplein. De loft wordt gekenmerkt door de hoge ruimtes die in het industriële kader optimaal tot hun recht komen.
Er is tevens een mogelijkheid om een ondergrondse autostaanplaats aan te kopen!

Bovenop de uitzonderlijke mogelijkheid van aankoop onder 1% registratie zorgen de unieke elementen in de lofts ‘t Hamerken voor talrijke mogelijkheden om van uw lofts iets uitzonderlijk te maken. De elementen met een boeiende geschiedenis kunnen deel worden van uw nieuwe leefomgeving. Twijfel niet om deze site te bezoeken, en de vele mogelijkheden te ontdekken van deze droomlofts en contacteer ons!Straat
Verbrand Nieuwland
Nr
10
Gemeente
Brugge
Postcode
8000

Bouwjaar
2018
Referentie
NB-3062 - 2

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
232m2
Aantal slaapkamers
2

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
PROTECTED
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde

Straat
Verbrand Nieuwland
Nr
10
Gemeente
Brugge
Postcode
8000