Brugge - Exclusief dakappartement in energiezuinig nieuwbouwproject te Brugge

€ 402.500

Brugge - Exclusief dakappartement in energiezuinig nieuwbouwproject te Brugge

Op de rand van Brugge, dichtbij het AZ Sint-Jan (en heel wat andere werkgelegenheid) en de Expressweg, maar toch op fietsafstand van centrum Brugge, komt weldra het nieuwbouwproject SANDWEGHE: een project met een mix van 1,2 en 3 slaapkamer-appartementen met budgetvriendelijke prijzen. Er is voor ieder wat wils: van compacte éénslaapkamer appartementen tot riante 3-slaapkamer dakappartementen.
De appartementen worden gebouwd rondom een groen binnenplein en zullen zeer kwalitatief en duurzaam gebouwd worden. Zo zullen de meeste appartementen in het project BEN (Bijna Energie Neutraal – E<30) zijn, en wordt er verwarmd via een milieu- en budgetvriendelijk verwarmingssysteem.
Het appartement uit deze advertentie is een fantastisch dakappartement van 117,40m² met unieke terrassen van samen maar liefst 80,90m²! Het appartement beschikt verder over 3 slaapkamers, 2 badkamers, lichtrijke leefruimte, open keuken met inbouwtoestellen en berging.
Contacteer ons om als een van de eersten info te krijgen over dit prachtige project! Meer info? www.immodelbecque.beStraat
Oostendse Steenweg
Nr
146
Gemeente
Brugge

Bouwjaar
2019
Referentie
NB-3059-C3.1--

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
117.40m2
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh

Stedenbouwkundige vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Effectief
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Oostendse Steenweg
Nr
146
Gemeente
Brugge