Brugge - Verrassend ruime woning met fantastische stadstuin in Brugge

€ 589.000

Brugge - Verrassend ruime woning met fantastische stadstuin in Brugge

Verscholen in het Langestraatkwartier bevindt zich deze ruime en weldoordachte woning. Door zijn centrale ligging zijn alle noodzakelijke voorzieningen te vinden in de nabije omgeving. Bovendien geniet deze eigendom van een uitstekende bereikbaarheid naar zowel kust als binnenland. Tijdens een grondige renovatie in 1991 en een update in 2017 werd de woning voorzien van hedendaags wooncomfort.

Op het gelijkvloers vinden we de spatieuze hall met gastentoilet en vestiaire, de warme woonkamer met aansluitend de zeer lichtrijke eetkamer en open, geïnstalleerde keuken. Het verdiep is te bereiken via de magnifieke designwenteltrap. Door middel van een lichtstraat wordt ook hier royaal veel natuurlijk licht de woning binnengetrokken. Zowel de bureauruimte als beide kamers op deze verdieping zijn ruim uitgerust met ingemaakte kasten. De badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine en dubbele lavabo. Het tweede verdiep huisvest nog twee identieke kamers met voldoende opbergmogelijkheden.

Als pièce de résistance bevindt er zich achter de woning een mooi aangelegde tuin met verschillende terrassen, een kleine vijver en een gemetseld tuinhuis. Kortom een klein paradijs in centrum Brugge waar genieten centraal staat. Mogelijkheid tot bijkopen garage op wandelafstand van de woning.

Laat deze kans dus niet liggen en plan snel uw bezoek in: 050 45 03 45 of via info@immodelbecque.be.Straat
Ganzenstraat
Nr
103
Gemeente
Brugge

Bouwjaar
1929
Renovatiejaar
1991
Kadastraal inkomen
€ 823
Referentie
2872 - N

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
200m2
Perceeloppervlakte
240m2
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Specifiek

EPC Index
340.00 KWh
EPC Certificaat Nr
20210127-0002365412-RES-1

Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geïnventariseerd
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Ganzenstraat
Nr
103
Gemeente
Brugge