Brugge - Woning met handelsgelijkvloers op TOPLOCATIE te Brugge

€ 369.000

Brugge - Woning met handelsgelijkvloers op TOPLOCATIE te Brugge

Deze uiterst ruime en aangename woning met 3 slaapkamers, beschikt over een gelijkvloerse handelsruimte van ongeveer 35 m² waarbij het mogelijk is om uit te breiden naar achter waar momenteel een multifunctionele ruimte is. Momenteel is de handelsruimte ingericht als kapsalon maar er zijn zeker vele andere mogelijkheden. Zo is wonen en werken in deze omgeving ideaal door de kantoor-, bureel-, praktijkruimte.

Op de gelijkvloers hebben we naast de handelsruimte en multifunctionele ruimte ook nog een binnen- en buitenberging, bijkeuken en badkamer. Vanuit de multifunctionele ruimte heeft u zicht op de tuin met terras.

De verdiepingen van deze woning zijn volledig gerenoveerd en beschikken op het eerste verdiep over een mooie en open leefruimte met zitruimte en open keuken met zicht op de tuin. Op het tweede verdiep zijn 3 uiterst ruime slaapkamers voorzien met nachthal en toegang tot de grote zolder.

Daarbovenop zijn ook nog 2 garageboxen inbegrepen (!) in deze prijs.

De ligging van dit pand is uiterst cruciaal: het heeft een vlot bereikbare ligging ten opzichte van het centrum van Brugge (1,5 km), expresweg, kust, winkels, scholen, commerciële centra,…

Kortom, het betreft hier een uiterst volledige woning, op een UITSTEKENDE locatie, met een GOEDE indeling, VOLDOENDE ruimte, die INSTAPKLAAR en UP-TO-DATE is.

Contacteer ons snel voor deze unieke kans!



Straat
Blankenbergse Steenweg
Nr
176
Gemeente
Brugge
Postcode
8000

Referentie
2748H

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
265m2
Perceeloppervlakte
273m2

Specifiek

EPC Index
258.00 KWh
EPC Certificaat Nr
20190204-0002129370-Res-1

Stedenbouwkundige vergunning
Verkavelingsvergunning
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
N.V.T.
Beschermd erfgoed
Geen beschermd erfgoed
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Blankenbergse Steenweg
Nr
176
Gemeente
Brugge
Postcode
8000