Brugge - Ruime en karaktervolle bel-étagewoning te Kristus Koning.

€ 405.000

Brugge - Ruime en karaktervolle bel-étagewoning te Kristus Koning.

Deze unieke ‘Interbellum’ woning werd ontworpen in ‘pakketbotenstijl’. Deze statige bel-étagewoning verkeert volledig in een originele staat voorzien van prachtige stijlkenmerken die zorgen voor eigenheid en karakter. De woonst is gelegen in een residentiële wijk te Kristus Koning hetgeen een uitermate goede reputatie geniet. Het huis beschikt over een rationele indeling hetgeen enorm veel mogelijkheden biedt.
Beschikt oa over een ruime garage met kelderberging: Gelijkvloers: ruime inkomhall, 3 ledige leefruimte (53m²) voorzien van een salonruimte, eetkamer en een lichtrijke leefkeuken die volop het contact met de Zuid gerichte tuin geniet en een toilet. Op het 1ste verdiep: 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Op het 2de verdiep: 3 slaapkamers en tenslotte de toegang tot een bergszolder. Deze woonst is erg compleet, geniet een functionele indeling en een leuke vloei maar dient wel nog aangepast te worden aan het hedendaagse wooncomfort.
Kortom: de statige voorgevel, de authentieke elementen, het grote volume en de kwaliteitsligging maken deze woning uniek.Straat
Gerard Davidstraat
Nr
23
Gemeente
Brugge
Postcode
8000

Bouwjaar
1936
Kadastraal inkomen
€ 1.380
Referentie
2673

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
234m2
Perceeloppervlakte
248m2
Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
1

Specifiek

EPC Index
612.00 KWh
EPC Certificaat Nr
20171122-0002012244-2

Stedenbouwkundige vergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Rechterlijke beslissing
Nee
Beschermd erfgoed
Geïnventariseerd
Overstromingsgebied
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied

Straat
Gerard Davidstraat
Nr
23
Gemeente
Brugge
Postcode
8000