Nieuwbouwprojecten populairder dan bouwen

10 October 2017

Het succes van het bouwen van een eigen woning bij Vlamingen is gedaald. Dit komt grotendeels door de opmars van renovatie-en nieuwbouwprojecten, zowel van appartementen als van woningen.

 

Bouwen van een eigen woning

Het grootste deel van de daling bij het bouwen van een eigen woning heeft te maken met het moeilijk administratieve proces.  Men wordt hierbij gecontacteerd met het indienen van de bouwaanvraag, bekendmaking uithangen, ABR polis aanvragen, … Stuk voor stuk zaken waar veel tijd (en geld) naartoe gaat.

 

Aankoop via nieuwbouwprojecten

Vooral door de vergrijzing en de kleinere gezinnen is de nood naar een compactere woning/appartement hoger. Door het aankopen van een appartement of woning in een nieuwbouwproject ligt de administratieve last ook heel wat lager. Particulieren dienen steeds minder een bouwaanvraag in dan professionelen waardoor het succes van nieuwbouwprojecten enorm groeit. Samen met enkele professionele partners (bouwpromotor, architect, makelaar, …) wordt u begeleidt door het hele bouwproces. Ook het feit dat verschillende appartementen/woningen samen worden gebouwd heeft vele voordelen.

 

Bij Immo Delbecque zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten voor zowel appartementen als woningen in verschillende gemeentes zoals BruggeBeernem, Oudenburg etc.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste projecten? Bekijk dan zeker onze nieuwbouwprojecten waar wij nu mee bezig zijn.
Binnenkort komen er ook enkele interessante nieuwbouwprojecten voor woningen bij in ons aanbod. Wil u graag als eerste op de hoogte zijn? Vul dan hier uw zoekprofiel in.