PLAN VANAF NU een videogesprek in met een van onze makelaars!

06 November 2020

LET’S STAY SAFE TOGETHER

Momenteel moeten we allemaal wat afstand van elkaar nemen. Door de onduidelijke regelgeving in verband met bezoeken, afspraken en opendeurdagen hebben we beslist om dit eventjes niet te laten doorgaan. Maar ook nu zijn we er voor u! We doen er alles aan om u ook in deze periode verder te helpen met de zoektocht naar uw droomwoning of – appartement.

 

Alle informatie via een videogesprek

Aan de hand van virtuele tours, video’s en foto’s kunnen we u via een videogesprek alle nodige informatie verschaffen. Van zodra het dan mogelijk is, plannen we een bezoek ter plaatse in. Via deze link kunt u een afspraak inplannen wanneer dit u het beste uit komt. Onze makelaar neemt dan contact met u op om op het afgesproken moment een videogesprek te starten.

Om u te helpen, leggen we hieronder kort uit hoe dit allemaal verloopt:

1 . Via deze link komt u op onze bookingspagina. Hier kiest u de datum en het tijdstip waarop u een videogesprek wilt inplannen. Daarna geeft u uw gegevens in en vermeldt u kort waarover u het in het gesprek wilt hebben. Zo kan de makelaar zich optimaal voorbereiden

 

2. U zult een bevestigingsmail ontvangen in uw inbox. Via deze mail kunt u ook de afspraak wijzigen of annuleren.

 

 

3. Op het afgesproken moment nodigt de makelaar u, via e-mail, uit voor een videogesprek. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is op de link klikken wanneer het bijna tijd is voor uw gesprek!

4. U krijgt in uw eigen veilige omgeving alle informatie die u wilt. Tijdens het videogesprek zal de makelaar virtuele tours, plannen en foto’s tonen.

 

Heeft u nog bijkomende vragen? Aarzel niet ons te contacteren:

📞 050 45 03 45

📧 info@immodelbecque.be