Park De Blauwe Reiger UITVERKOCHT

23 November 2016

We zijn het er allemaal over eens Park De Blauwe Reiger is het aangenaam wonen! Dankzij een goede bereikbaarheid, de groene omgeving, energiezuinige oplossingen, appartementen met pratische indeling en grote terrassen,  … werd dit project een schot in de roos. Een goede samenwerking van bij de start van Immo Delbecque met de bouwpromotor, aannemer en (kandidaat-)eigenaars zorgde voor een uitvoerige voorbereiding, een goede opvolging, en een degelijke nazorg. We zijn dan ook trots te mogen vertellen dat, mede dankzij onze inzet, Park De Blauwe Reiger ondertussen is uitverkocht, en vele bewoners een aangename nieuwe thuis bezorgde.

Goede voorbereiding

Reeds sinds het prille begin is Immo Delbecque betrokken bij de voorbereidingen van het nieuwbouwproject Park De Blauwe Reiger. In 2008 maakten de vroegere feestzalen van d’Hoeve, restaurant de Korenhalm en ‘Tennisclub De Blauwe Reiger’ plaats voor een interessant vernieuwend woonproject. Park De Blauwe Reiger groeide al snel uit tot een uniek woonconcept, dankzij een goede samenwerking tussen een team van specialisten (bouwpromotor, architect, makelaar, aannemer,…).  Zo werden 88 woongelegenheden, stuk voor stuk met  interessante woontypologieën, gecreëerd in een groene omgeving. Voor de verwarming slaagde Park De Blauwe Reiger er bijvoorbeeld in om een aansluiting op de stoomleiding van de verbrandingsoven IVBO te creëren. De kosten voor verwarming kunnen hierdoor herleid worden tot een minimum. Voor de private woningbouw wordt dit één van de eerste CO-2 vrije projecten.

Verkoopfase

Van bij de start van de verkoopfase namen we bij Immo Delbecque uitgebreid de tijd voor de begeleiding van onze klanten. Tijdens onze zoektocht naar een eigenaar voor elk appartement in Park De Blauwe Reiger, trachten we bij Immo Delbecque steeds door een uitgebreide beschouwing van de wensen van de klant, door een grondige plan-analyse, en ook via interessante werfbezoeken, voor elke kandidaat-koper het meest geschikte appartement te vinden voor eigen bewoning en/of investering.  Ook hier zijn de interessante planindelingen, de ruime terrassen, groene omgeving, energiezuinige oplossingen, … in Park De Blauwe Reiger steeds een grote troef geweest.