Openwervendag – zaterdag 14 oktober

29 September 2017

Uitnodiging openwervendag

Wij nodigen u graag uit tijdens onze openwervendag  op zaterdag 14 oktober voor een vrijblijvend bezoek aan onze verschillende nieuwbouwprojecten in Brugge en omstreken. Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van appartementen, woningen, assistentieflats, kantoren etc. op verschillende TOP-locaties.

Volgende projecten stellen wij graag aan u voor op onze openwervendag:

Voormiddag van 10u tot 12u: 

San Siro

Dit project is een prachtige nieuwbouwresidentie, gelegen op een uitermate strategische locatie te Sint-Michiels, net buiten het centrum van Brugge en in de zeer dichte nabijheid van het station, de autostrade, winkels, scholen, ontspanning, enz.
Stuyvenberg

Residentie “Stuyvenberg” is een nieuwbouwproject dat plaats biedt aan assistentieflats gelegen in het centrum van Varsenare. In dit schitterende woonproject staan woorden als ZORG, SERVICE, COMFORT en VEILIGHEID meer dan centraal.
Bernehem

Temidden de vernieuwde stationsbuurt van Beernem, op wandelafstand van openbaar vervoer (trein en bus), scholen en winkels, worden 35 eigentijdse nieuwbouwappartementen opgetrokken.

 

 

Namiddag van 14u-16u:

Gouden Boom

Dit gerenommeerde nieuwbouwproject bevindt zich op de historische site van de gekende Brugse brouwerij “De Gouden Boom” in het hartje van Brugge waar er 31 appartementen, een woning en enkele winkelruimtes opgetrokken worden in een hedendaagse architectuur mét veel respect voor het verleden.
Vrijboom

Vlakbij het centrum van Oudenburg wordt weldra de klassevolle residentie “De Vrijboom” opgetrokken. Het betreft een hedendaags nieuwbouwproject met 26 appartementen, waarvan momenteel in de eerste bouwfase 15 appartementen gebouwd worden.
Wispeltuin

Dankzij zijn unieke ligging op een oude kloostersite in hartje Brugge vindt u in woonproject ‘De Wispeltuin’ vele unieke troeven zoals rust en ruimte, prachtige zichten en lichten, …
U kan er niet bij zijn zaterdag, maar wil graag eens een bezoek brengen of wat informatie krijgen ?  Aarzel niet om ons te contacteren op het nr. 050/45.03.45 of via info@immodelbecque.be.