Bezoek enkele unieke eigendommen op onze OPENHUISDAG op zaterdag 22 juni

13 June 2019

Op zaterdag 22 juni tussen 10-13u organiseert Immo Delbecque een gezellige openhuisdag in enkele unieke eigendommen te koop in de Brugse regio. Bent u op zoek naar een nieuw kader om deze zomer al uw vrienden of familieleden te ontvangen? Bezoek deze eigendommen eens in een huiselijke sfeer, geniet van de prachtig aangelegde tuinen en voel jezelf direct thuis!

De deuren van deze vastgoedparels zullen tijdens de openhuisdag voor u open staan: 

Abdijbekestraat 116, Sint-Michiels 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een karaktervolle villa met grote praktijkruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie omwille van de afstand tot het centrum, station (op wandelafstand) en de E40, maar toch erg rustig en residentieel gelegen op een perceel van 1220 m². Door de vele en grote glaspartijen geniet de woning zeer veel lichtinval en is het contact met de tuin magnifiek.
Meer info? Klik hier

Flamincka Park 32, Jabbeke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uniek landgoed temidden van een groene oase (+/- 4.930 m²) bestaande uit een wondermooie tuin met grote vijver. Het gevoel van rust en onthaasting is verbluffend en uiterst uniek gezien de vlotte bereikbaarheid tot Brugge, commerciële centra, op- en afrit E40.
Meer info? Klik hier.

Verbrand Nieuwland 10, Centrum Brugge

Lofts 't Hamerken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buitengewone droomlofts in hartje Brugge met prachtige en unieke toestellen uit de voormalige brouwerij. De lofts worden casco verkocht, waardoor u alles nog zelf in handen kan nemen qua inrichting en afwerking. De enorm grote en hoge open ruimtes met de oude toestellen van de brouwerij geven de lofts een open en uniek karakter. Wees creatief en creëer uw droomloft in het hart van het Venetië van het Noorden.
Meer info? Klik hier. 

 

Kom deze zeldzame eigendommen met uw eigen ogen bewonderen tijdens onze openhuisdag en geniet daarnaast van een kopje lekkere koffie.
Zaterdag 22 juni tussen 10-13u.