Opendeurdag 07/12

06 December 2019

Bent u opzoek naar een een appartement of een investering in regio Brugge? Kom dan zeker langs op onze opendeurdag op 7 december waar u tussen 14u en 16u de volgende nieuwbouwprojecten kan bezoeken:

Sandweghe


Residentie Sandweghe kan het meest duurzame project van Brugge genoemd worden. Door de extra aandacht voor energiezuinige technieken ontstaan er belangrijke fiscale voordelen en lagere verbruikskosten. Door de ideale locatie zijn winkels en werkgelegenheden makkelijk te bereiken.

Adres: Oostendse Steenweg 146 te 8000 Brugge

Meer info …

 

De Blekerie 


Het kleinschalig nieuwbouwproject “De Blekerie” bevindt zich op een rustige locatie palend aan de mooie Bleekweide in het hartje van Brugge. Binnen dit prachtig groen kader kunt u genieten van ruime appartementen met zuidgerichte terrassen en optimaal lichtinval.

Adres: Julius & Maurits Sabbestraat 9 te 8000 Brugge

Meer Info …

 

San Siro 


Laatste appartementen in het succesvolle project “San Siro”, gelegen op een uiterst strategische locatie nabij station, centrum, autostrade, winkels, ontspanning, enz. De laatste appartementen zijn nog in aanbouw en bevinden zich aan het groene en autoluwe centrale binnenplein.

Adres: Koning Albert I-laan 94 te 8200 Brugge (Sint-Michiels)

Meer Info …


Kom dus gerust langs op zaterdag 07/12 tussen 14u en 16u en maak kennis met deze mooie projecten!