OPENDEURDAG 26/09: NIEUW PROJECT

21 September 2020

Op zaterdag 26/09 vindt er opnieuw een opendeurdag plaats. Kom tussen 14 en 16 uur de volgende 4 nieuwbouwprojecten ontdekken:

 

NIEUW | CLAIRE | Lichtervelde

 

Dit sublieme woonproject heeft een landelijke uitstraling en bevindt zich in het bruisende centrum van Lichtervelde (op een steenworp van de markt van Lichtervelde). Het project bestaat uit 9 gezinswoningen en 5 appartementen met achterliggend garages, carports en een fietsenberging. De gezinswoningen beschikken over 3 slaapkamers en de appartementen over 2 of 3 slaapkamers.
Er zijn heel wat inspraakmogelijkheden in de afwerking van de appartementen en woningen.

Adres: Burg. Callewaertlaan – Torhoutstraat, 8810 Lichtervelde

Meer info over de appartementen…

Meer info over de woningen …

 

 

 

PIETERSMOLENPARK | Brugge

 

Ontdek dit kleinschalige nieuwbouwproject “Pietersmolenpark” met 12 woningen,
gelegen op een uiterst vlot bereikbare locatie in een veilige, kindvriendelijke en groene
omgeving nabij het centrum van Brugge. De woningen zullen beschikken over 2 of 3
slaapkamers + zolder en een leuke privatieve tuin. Alle woningen zullen aangesloten worden ophet Brugse Warmtenet. Hierdoor zullen de verwarmingskosten beduidend lager liggen dan bij klassieke verwarmingssystemen. Deze woningen zullen ook het BEN-label krijgen.

Adres: Sint-Pietersmolenstraat 27 te 8000 Brugge

Meer Info …

 

 

TINA | Sint-Andries

Residentie Tina is erg goed gelegen te Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge, dichtbij de expresweg richting kust of autostrade, omringd door winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden (oa. Lago Zwembad, Koude Keuken, enz),…. De residentie zelf bestaat uit 3 kleinere gebouwen met fraaie appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en waarbij de nadruk vooral ligt op ruimte. Er zijn groene tuinen (meer dan 60% van het totale terreinoppervlak!) voorzien rondom de verschillende gebouwen, in de appartementen werd er vooral veel aandacht besteed aan veel lichtinval en grote ruimtes zodat u na een lange dag op rust en adem kan komen in uw nieuwe thuis.

Adres: Gistelse Steenweg 519, 8200 Sint-Andries

Meer Info …

 

 

HANZEHOF | Centrum Brugge

 

Het kleinschalige woonproject “Hanzehof” is gelegen in hartje Brugge op een steenworp van de Kruispoort en de Brugse Vesten (molens). In dit (her) nieuwbouw / inbreidingsproject worden 9 ruime stadswoningen gecreëerd binnen een bestaand volume, naast een centraal binnenplein waar ook parkeergelegenheid voorzien wordt (voor auto’s en fietsen). De woningen beschikken over 2 of 3 slaapkamers, en de meeste woningen beschikken ook over een omvangrijke/praktische kelder en/of zolder. Elke woning beschikt over een mooie buitenruimte via een stadstuin en/of een dakterras! De woningen zullen voldoen aan de huidige energienormen, waarbij de meeste woningen ook over zonnepanelen zullen beschikken!

Adres: Langestraat 169, 8000 Brugge

Meer info …

 

 


Kom dus gerust langs op zaterdag 26/09 tussen 14u en 16u en maak kennis met deze mooie projecten!