Opendeurdag zaterdag 9/11

08 November 2019

Op zoek naar een exclusief appartement of een zorgeloze investering in de Brugse regio? Ontdek dan op zaterdag 9 november tussen 14u en 16u enkele interessante nieuwbouwprojecten. Volgende projecten worden op dat moment voorgesteld:

Lofts ‘t Hamerken

Herbestemmingsproject waarbij een prachtig mouterijgebouw (waar reeds sinds de 15de Eeuw bier werd gebrouwen) omgevormd wordt tot 3 unieke lofts, dewelke casco (wind- en waterdicht) verkocht worden, en waarbij de koper de lofts nadien kan inrichten/afwerken naar eigen smaak en budget.

Meer info…

Locatie:  Verbrand Nieuwland 10B – Brugge

San Siro

Laatste appartementen in het succesvolle project “San Siro”, gelegen op een uiterst strategische locatie nabij station, centrum, autostrade, winkels, ontspanning, enz. De laatste appartementen zijn nog in aanbouw en bevinden zich aan het groene en autoluwe centrale binnenplein.

Meer info…

Locatie: Koning Albert I-laan 94 – Brugge (Sint-Michiels)

Sandweghe

Ontdek de troeven van het

meest duurzame project van Brugge! In

Sandweghe worden BEN (Bijna Energie Neutrale) appartementen gebouwd, dewelke verwarmd worden via een warmtenet, en waar ook zonnepanelen, groendaken, enz. voorzien worden. En dit alles op een zeer vlot bereikbare locatie (vlakbij Expressweg, centrum, invalswegen, enz). De bouw is net gestart, maar er is reeds meer dan 50% verkocht.

Meer info…

Locatie: Oostendse Steenweg 146 – Brugge

Green Lophem

Kwalitatieve residentie op een interessante locatie vlakbij de autostrade en invalswegen. In deze architecturale parel worden momenteel de laatste appartementen aangeboden. Deze appartementen werden zopas afgewerkt en zijn bijgevolg volledig instapklaar om te bewonen of te verhuren.

Meer info…

Locatie: Autobaan 7 – Loppem

 

 

Kom dus gerust langs op zaterdag 9/11 tussen 14u en 16u en maak kennis met deze mooie projecten!