Opendeur-Tour op Zaterdag 11/05 van 14u-16u

09 May 2019

Maak aanstaande zaterdag kennis met enkele van onze nieuwbouwprojecten in de Brugse regio. Wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u alle info te geven. Ieder project is telkens op een strategische locatie gelegen. Wij hopen u te mogen ontvangen in de stralende zon, tot zaterdag!

SANDWEGHE
Oostendse Steenweg 146, Brugge

Energiezuinig project (BEN) op een strategisch gelegen locatie vlakbij de Sint-Pietersplas, AZ Sint-Jan, supermarkten, openbaar vervoer, centrum Brugge, invalswegen… Laat u verrassen door de vele troeven van dit inovatief project op onze opendeur!


Klik hier voor meer info over dit project

 

SAN SIRO 
Koning Albert I-Laan 94, Sint-Michiels

Ontdek tijdens deze opendeur de laatste appartementen rondom het centrale binnenplein in dit topproject. Kom zeker langs om de reeds opgeleverde fases te bezichtigen.

Klik hier voor meer info over dit project

 

GREEN LOPHEM
Autobaan 7, Loppem

Zot van architectuur? Dan is dit project misschien wel iets voor u! Bewonder de moderne en tijdloze architectuur, ontworpen door het gekende architectenbureau Govaert & Vanhoutte.


Klik hier voor meer info over dit project

 

TER HAEGHE 
Heidelbergstraat 4, Loppem

De ligging van dit project, nabij de op -en afrit E40, kleinhandel, supermarkten, openbaar vervoer en Brugge (fietsafstand) maken van deze locatie een zeer goede uitvalsbasis. De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers en zijn allen voorzien van ruime terrassen.

Klik hier voor meer info over dit project

 

Benieuwd naar ons volledig aanbod? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website! (Te koop / Te huur)