Opendeur op afspraak 04/07

29 June 2020

Op zaterdag 4 juli vindt er weer een opendeurdag op afspraak plaats! Kom tussen 14u en 16u een bezoek brengen aan onderstaande nieuwbouwprojecten. Vergeet u niet in te schrijven!

 

!NIEUW! Pietersmolenpark (woningen) – Brugge

Dit kleinschalige nieuwbouwproject bestaat uit 12 woningen gelegen op een uiterst vlot bereikbare locatie nabij het centrum van Brugge. De woningen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en beschikken allen over een privatieve tuin. Op de site worden carports en garageboxen te koop aangeboden. Bovendien zullen alle woningen worden aangesloten op het Brugse warmtenet. Hierdoor zullen de verwarmingskosten beduidend lager liggen dan bij klassieke verwarmingssystemen. Breng als eerste een bezoek aan de site! Klik hier voor meer info over dit project.

Adres: Sint-Pietersmolenstraat 27, 8000 Brugge

Inschrijven 


Sandweghe (appartementen) – Brugge


Residentie Sandweghe kan het meest duurzame project van Brugge genoemd worden. Door de extra aandacht voor energiezuinige technieken ontstaan er belangrijke fiscale voordelen en lagere verbruikskosten. Door de ideale locatie zijn winkels en werkgelegenheden makkelijk te bereiken. Dit project is reeds voor >85% verkocht.  Aarzel dus niet om snel een bezoek te brengen aan Sandweghe! Klik hier voor meer info over dit project.

Adres: Oostendse Steenweg 146, 8000 Brugge

Inschrijven


Pietersgroen (appartementen) – Brugge

Het kleinschalig nieuwbouwproject “Pietersgroen” bevindt zich op een strategische locatie net buiten het centrum van Brugge en vlakbij de Ring, openbaar vervoer en tal van winkels. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers en zijn steeds voorzien van een aangenaam terras. Klik hier voor meer info over dit project.

Adres: Sint-Pietersgroenestraat 13, 8000 Brugge

Inschrijven