Ontdek vrijblijvend de voordelen van Residentie Ten Eeckhoute

22 March 2019

Zorgeloos oud worden op een prachtig plekje in het centrum van Brugge, is dit iets voor u? Residentie Ten Eeckhoute is een charmevolle residentie waar diensten en zorg centraal staan, gelegen in het hart van Brugge op een steenworp van de markt. U vraagt zich ongetwijfeld af of u deze mooie site als een echte thuis zou ervaren.

Daarom heten wij u van harte welkom op de infosessies op donderdag 11/04, dinsdag 16/04 of zondag 28/04, telkens van 14 uur  tot 17 uur.

Programma :

Ontvangst met koffie en gebak: 14.00 uur  – 14.30 uur
Presentatie dienstverlening en zorg op maat: 14.30 uur  – 15.30 uur
Rondleiding: 15.30 uur  – 16.30 uur
Mogelijkheid voor vragen met drankje en luxe sandwiches: 16.30 uur  – 17.00 uur

 

Ten Eeckhoute heeft het grootste privépark van Brugge, met eeuwenoude bomen en een schilderachtige vijver. Elke kamer heeft een eigen kelder en er zijn een zeventigtal garageboxen beschikbaar. Dagelijks bereidt de chef een viergangenmenu met seizoensgebonden ingrediënten, aangepast aan uw dieet. Verder geniet u van alle traditionele hoteldiensten én een activiteitenaanbod om ‘u’ tegen te zeggen: wijndegustaties, pianoconcerten, voordrachten … U woont dan ook in het centrum van een historische stad die heel wat te bieden heeft.

U kan er helaas niet bij zijn, of wenst liever een persoonlijke rondleiding? Neem dan snel contact op met Immo Delbecque!