Ontdek alle vastgoed-primeurs via IMMOSCOOP

02 May 2017

Vastgoed-primeurs

Wilt u de eerste zijn voor alle vastgoed-primeurs? Lees dan snel verder en ontdek hoe je als eerste op de hoogte blijft!

Met gepaste trots kunnen we u meedelen dat IMMO DELBECQUE mede-eigenaar (of partner) is van www.immoscoop.be.

Deze nieuwe vastgoedwebsite heeft op korte tijd zijn deel van de koek op de websitemarkt opgeëist. We hebben samen met collega-vastgoedmakelaars uit de provincie deze website opgestart na een grondige marktanalyse.  In het huidige overaanbod van websites, met elk zijn eigen toeters en bellen, was het voor u als consument – maar ook voor ons als professional – soms moeilijk zoeken.  IMMOSCOOP profileert zich als een uiterst gebruiksvriendelijke website die zich voornamelijk richt tot de vastgoedprimeurs. Dat zijn eigendommen die nieuw op de markt komen en waar bijgevolg een meer dan gezonde interesse voor is.

Waarom IMMOSCOOP?

Alle toonaangevende vastgoedmakelaars uit de ganse provincie hebben zich er mee achter gezet.  We nodigen u graag uit om in uw zoektocht naar een gepast pand het nieuwste van de markt te ontdekken op www.immoscoop.be.  Om het u zo comfortabel mogelijk te maken kan u zoeken zowel op regio, als op prijs en via een handige kaart.  Kosten noch moeite zijn gespaard om de essentie van een overzichtelijke website naar voren te brengen. Zeker het proberen waard!

Momenteel zorgt ons team volop voor de verwijzing naar Immoscoop op onze publiciteitspanelen. Het Immoscoop-logo zal u dus eerstdaags in ons Brugse straatbeeld zien verschijnen.