Infomoment Boevrie & Gulden Roos

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement of -woning in het centrum van Brugge? 

Op zaterdag 16 september 2023 organiseren wij een infomoment in twee spraakmakende projecten in het centrum van Brugge: Boevrie en Gulden Roos. Graag nodigen we uit om een bezoekje te brengen en meer te weten te komen over deze projecten en het mooie aanbod aan nieuwbouwwoningen en -appartementen. 

Boevrie - Een bruisende nieuwe stadswijk in Centrum Brugge

Op de voormalige schoolsite van VTI Brugge in het centrum van Brugge wordt momenteel gestart met de bouw van een duurzame nieuwe stadswijk. In het gloednieuwe project Boevrie komt er een zeer divers aanbod van kwalitatieve woningen en appartementen, omgeven door een aaneenschakeling van verschillende groene pleinen en leuke steegjes. En dit alles op een absolute toplocatie vlakbij invalswegen, de Vesten, het Concertgebouw, openbaar vervoer, enz.

Meer informatie...

Adres infomoment: Boeveriestraat 73 te 8000 Brugge

Schrijf je via deze link in voor het infomoment op zaterdag 16/09 van 14u tot 16u in Boevrie!

 

 

Gulden Roos - Een verborgen parel in hartje Brugge

Gulden Roos speelt helemaal in op de troeven van Brugge. Het woonproject nestelt zich in een netwerk van steegjes, pleintjes en een centrale parktuin, waar je op ontdekking gaat om iedere hoek, en dit in het centrum van Brugge en toch ook vlakbij invalswegen en openbaar vervoer. In Gulden Roos vindt men een heel divers aanbod van appartementen en (stapel)woningen, dewelke allen voorzien zijn van een privatief terras (of tuin). In het modelappartement ervaar je maximaal de troeven van dit project! Ondergronds komt een ruim parkeercomplex. Bovendien komt het project in aanmerking voor de tijdelijke maatregel van 6% BTW voor afbraak en heropbouw!

Meer informatie...

Adres infomoment: Gulden Vlieslaan 35 te 8000 Brugge

Schrijf je via deze link in voor de opendeurdag op zaterdag 16/09 van 14u tot 16u in het modelappartement in Gulden Roos!

 

Op zoek naar het volledige overzicht van ons ruime aanbod van nieuwbouwprojecten in de Brugse regio? Neem een kijkje op onze nieuwbouw-overzichtspagina.