TINA - Sint-Andries

TINA - Sint-Andries

Residentie Tina is erg goed gelegen te Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge, dichtbij de expresweg richting kust of autostrade, omringd door winkels, supermarkten en ontspanningsmogelijkheden (oa. Lago Zwembad, Koude Keuken, enz),…. Kortom u hoeft niet ver te wandelen om van alles voorzien te zijn.

De residentie zelf bestaat uit 3 kleinere gebouwen met fraaie appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en waarbij de nadruk vooral ligt op ruimte. Er zijn groene tuinen (meer dan 60% van het totale terreinoppervlak!) voorzien rondom de verschillende gebouwen, in de appartementen werd er vooral veel aandacht besteed aan veel lichtinval en grote ruimtes zodat u na een lange dag op rust en adem kan komen in uw nieuwe thuis.

Kortom, residentie Tina is een residentie waar rust en harmonie centraal staat en waar kwaliteitsvolle, onderhoudsvriendelijke materialen worden gebruikt. Zo zal de residentie met behulp van de nieuwste technieken voldoen aan de laatste energienormen (zonnepanelen, zonnescreens,… ).

Contacteer ons snel om meer info te verkrijgen over dit goed gelegen project!

In dit project kan gebruik gemaakt worden van de tijdelijke maatregel om de ‘enige en eigen gezinswoning’ aan te kopen aan 6% BTW bij sloop en heropbouw, mits men voldoet aan alle voorwaarden. Wij begeleiden u hierin graag verder!

Straat
GistelseSteenweg
Nr
519
Gemeente
Sint-Andries
Postcode
8200

Referentie
NB-3066

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
158.83m2
Perceeloppervlakte
No
Garage
No
Aantal slaapkamers
No
Aantal badkamers
No

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh
EPC Certificaat Nr
No

Stedenbouwkundige vergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
In aanvraag
Beschermd erfgoed
In aanvraag
Overstromingsgebied

Straat
GistelseSteenweg
Nr
519
Gemeente
Sint-Andries
Postcode
8200