LEOPOLD - Brugge

LEOPOLD - Brugge

Residentie “Leopold” is een kleinschalige residentie gelegen te Christus Koning nabij het centrum op 250m van de Ezelpoort. Deze ligging geniet een uiterst goede reputatie vanwege zijn goede bereikbaarheid tov. het centrum van Brugge, vlakbij de Ring, openbaar vervoer, tal van winkels, fietsroutes,… Dit unieke project omvat slechts 5 appartementen, verschillende autostaanplaatsen onder de vorm van garageboxen en staanplaatsen.
Naast de eigentijdse en kwalitatieve architectuur zal ook de afwerking van deze appartementen zeer duurzaam en hoogstaand zijn waarbij de klant inspraak zal hebben in de afwerking en indeling van het appartement. De appartementen zijn divers en beschikken over 2 of 3 slaapkamers, en zijn steeds voorzien van een aangenaam terras. Een uiterst fijn en knus project waar het zeer aangenaam wonen wordt! Contacteer ons om als eerste de plannen in te kijken: www.immodelbecque.be !

In dit project kan gebruik gemaakt worden van de tijdelijke maatregel om de ‘enige en eigen gezinswoning’ aan te kopen aan 6% BTW bij sloop en heropbouw, mits men voldoet aan alle voorwaarden. Wij begeleiden u hierin graag verder!

Straat
Leopold I-Laan
Nr
7
Gemeente
Brugge
Postcode
8000

Referentie
NB - 3064

Korte samenvatting

Bewoonbare opp
182m2
Perceeloppervlakte
No
Garage
No
Aantal slaapkamers
No
Aantal badkamers
No

Specifiek

EPC Index
0.00 KWh
EPC Certificaat Nr
No

Stedenbouwkundige vergunning
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
In aanvraag
Beschermd erfgoed
In aanvraag
Overstromingsgebied

Straat
Leopold I-Laan
Nr
7
Gemeente
Brugge
Postcode
8000