NIEUW TE KOOP: residentie Tina in Sint-Andries

21 January 2020

Rust en harmonie in het hart van Sint-Andries!

Algemeen

Residentie Tina, is een project dat we sinds kort in onze nieuwbouwportefeuille hebben. Het is een nieuwbouwproject gelegen in de Gistelsesteenweg in Sint-Andries en bestaat uit 3 gebouwen met in totaal 23 appartementen. Ondergronds zijn er 44 garageboxen en ongeveer 100 fietsenstallingen. Er is een ruim aanbod aan verschillende appartementen van 1, 2 of 3 slaapkamers. De nadruk bij deze appartementen ligt vooral op ruimte, lichtinval en groen. Het totale terreinoppervlak bestaat voor maar liefst 60% uit groene tuinen. Er worden kwaliteitsvolle en onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt. De residentie zal met behulp van de nieuwste technieken (zonnepanelen, zonnescreens, …) voldoen aan de laatste energienormen, wat ook voor financiële voordelen zorgt!

 

Omgeving

De site van de residentie bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Brugge (ongeveer 12 minuten fietsen) en dicht bij de Expresweg en autostrade. Residentie Tina wordt omringd door veel winkels, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en openbaar vervoer. De omgeving van Sint-Andries wordt gekenmerkt door veel groen en mooie bezienswaardigheden. Zo zijn er een tal van kastelen en kerken die Sint-Andries uniek maken. Daarnaast zijn er bosrijke domeinen zoals Beisbroek en Tudor die ideaal zijn voor een wandeling. Ook het parkdomein Koude Keuken is een populaire plaats. Op vlak van sport en recreatie bevindt zich in Sint-Andries het Jan Breydelstadion. Naast het stadion ligt ook het zwembadcomplex Olympia, het grootste zwembad van Brugge, dat beschikt over een olympisch topsportbad. Kortom, deze omgeving is van alles voorzien!

 

Troeven

  • Zeer gegeerde locatie, dicht bij Expresweg en autostrade, omringd door supermarkten en winkels
  • Ruime en lichtrijke appartementen van verschillende groottes
  • Rust en harmonie staan centraal
  • Kwaliteitsvolle en onderhoudsvriendelijke materialen  –> energiezuinig!
  • Ondergrondse garageboxen
  • Eerste appartementen eind 2020 al klaar!

Opendeur 25/01 tussen 14u en 16u

Ben je al aan het dromen over deze appartementen? Kom dan zeker langs op onze opendeurdag nu zaterdag tussen 14u en 16u. Hier kan je met al je vragen terecht en geven we extra uitleg over dit project. Ook kun je op deze manier al eens kennis maken met de leuke omgeving! Geïnteresseerd in nieuwbouw, maar liever op een andere locatie? Kom dan zeker ook een kijkje nemen bij Sandweghe op 25/01.

 

Tot dan?!