Immo Delbecque NIEUWBOUW NOCTURNE

23 November 2016

Wij nodigen u graag uit op onze NIEUWBOUW-NOCTURNE! Maak vrijblijvend kennis met 7 mooie nieuwbouwprojecten tijdens de laatste zomeravonden van dit jaar, en dit op woensdag 21/9 en/of vrijdag 23/9 telkens van 18u tot 20u ter plaatse.

Tijdens deze nieuwbouw-nocturne worden volgende projecten in de kijker geplaatst:

Woensdag 21/9 van 18u-20u:

 1. “Residentie San Siro” – RAND BRUGGE :
  Kwalitatieve appartementen met 2 of 3 slaapkamers (en kantoren) op een toplocatie net buiten het centrum van Brugge. Werken gestart! Reeds >50% verkocht in Fase 1.
  Meer info…
  Koning Albert I-laan 94 – 8200 St-Michiels
 2. “Residentie Bernehem” – BEERNEM:
  Hedendaagse appartementen met 2 of 3 slaapkamers, gelegen vlakbij het station en de E40 te Beernem. Werken in volle eindfase. Laatste appartementen! Ideaal investeringsproduct!
  Meer info…
  Sint-Jorisstraat 5 – 8730 Beernem
 3. “Residentie Stuivenberghe” – LOPPEM:
  Appartementen met ruime terrassen, gelegen in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer, autostrade, enz. Reeds 70% verkocht. Afwerkingsfase is begonnen.
  Meer info…
  Autobaan 1 – 8210 Loppem

 

Vrijdag 23/09 van 18u tot 20u:

 1. “Wispeltuin” – CENTRUM BRUGGE:
  Unieke stapelwoningen in groene omgeving in het hart van Brugge. Ondergronds garagecomplex. Bezoek het modelappartement!
  Meer info…
  Katelijnestraat 111 – 8000 Brugge
 2. “Residentie Augustijnenhof” – CENTRUM BRUGGE:
  Appartementen met 1 tot 3 slaapkamers op idyllische locatie nabij de Augustijnenrei in Brugge Centrum. Werken in volle uitvoering.
  Meer info…
  Hoedenmakersstraat 2 – 8000 Brugge
 3. “Residentie Gouden Boom” – CENTRUM BRUGGE:
  Moderne instapklare appartementen op een historische site in het centrum van Brugge, nabij de Markt en andere toeristische trekpleisters. Bezoek het modelappartement!
  Meer info…
  Verbrand Nieuwland 10 – 8000 Brugge
 4. “Residentie Salvator” – CENTRUM BRUGGE:
  Totaal gerenoveerde appartementen met hoogwaardige afwerking op een prachtige ligging in de historische binnenstad. Verkoop met registratierechten (geen BTW!).
  Meer info…
  Dweersstraat 34 – 8000 Brugge

 

U kunt er niet bij zijn op deze momenten, of had graag al op voorhand wat meer informatie ontvangen? Contacteer ons voor meer informatie!