Het verhaal achter nieuwbouwproject San Siro

19 January 2018

San Siro, het prachtige en klassevolle nieuwbouwproject waar wij allen zeer trots op zijn, is gelegen tussen de Koning Albert-I Laan en de Veldstraat. Deze site is reeds lange tijd deel van de geschiedenis van het gerenommeerd en bijna 100 jarige aannemingsbedrijf Himpe, projectontwikkelaar en hoofdaannemer van dit project. Graag vertellen wij u meer over het ‘vroeger en nu’ van deze site.

Vroeger en nu

Op de locatie van nieuwbouwproject San Siro was vroeger een voetbalveld waar ook onze verkoper Christophe vele voetbalschoenen heeft versleten.  Het voetbalveld werd destijds door onze voetbalhelden genoemd naar het imposante stadion “San Siro” in Milaan. Doordat ook het nieuwbouwproject deze naam heeft gekregen, krijgt de geschiedenis van San Siro nu een heel nieuwe kijk. We zijn ervan overtuigd dat onze enthousiaste kopers net als onze voetballers vele mooie herinneringen zullen creëren op deze site.

Voor ons als immobiliënkantoor is het altijd leuk dat er een verhaal zit achter onze projecten. Net zoals dit project hebben ook andere projecten zoals de Gouden Boom, StuyvenbergAugustijnenhof etc. hun geschiedenis.

Stand van zaken

Tot op vandaag gaan de werken zeer goed vooruit en is ook de voorgevel van fase 1 in afwerkingsfase. De ramen van leverancier Kurt Van Tomme zorgen ervoor dat in de eerste fase de wind-en waterdichte afwerking bijna voltooid is.

De verkoop is nog steeds volop aan de gang.

  • Fase 1 : 90% verkocht.
  • Fase 2 : 50% verkocht.

Ook verschillende kantoorruimtes werden reeds verkocht, en worden binnenkort ingevuld door enkele kwalitatieve bedrijven.

 

Blijf op de hoogte

Zoekt u nog een appartement of een kantoor op een strategische locatie? Wilt u graag meer info over dit nieuwbouwproject? Neem dan zeker contact op met ons kantoor om alle nodige informatie over dit unieke project te ontvangen, en/of een bezoek te brengen aan de werf.
Contacteer ons via 050/45.03.45, stuur dan een mailtje naar info@immodelbecque.be of volg het project via onze Facebookpagina en website.

Komende opendeurdag? Zaterdag 3 februari 2018 !

Geboeid door de unieke verhalen achter de nieuwbouwprojecten? Hou dan zeker ons interessante event ‘VAST FORWARD‘ in de gaten.