EXCLUSIEF AANBOD te huur: appartementen in het centrum van Brugge

26 June 2020

Met veel enthousiasme kunnen wij 5 prachtige appartementen te huur aanbieden in de Korte Zilverstraat in centrum Brugge. Op wandelafstand van de markt en de winkelstraten bevindt u zich hier in het hart van Brugge. Dichtbij het bruisende stadsleven en toch in een rustige straat.

Het aanbod bestaat uit 1 appartement op het gelijkvloers met twee slaapkamers, een twee en drie slaapkamer appartement op de eerste verdieping en een twee en drie slaapkamer appartement op de tweede verdieping. Het appartement op het gelijkvloers heeft een leuke stadskoer en de andere appartementen beschikken steeds over 2 terrassen (1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant).  Alle appartementen zijn luxueus afgewerkt. Zo zijn er doorheen de appartementen ingebouwde spots, indirecte verlichting, frameloze deuren, en ingemaakt kasten. De keukens beschikken over inbouwtoestellen van Siemens en Novy. In elk appartement zijn er 2 badkamers waarvan 1 voorzien is van een ligbad en 1 van een inloopdouche. Deze badkamers zijn afgewerkt met een fijne mortex-bekleding. Kortom, ideaal voor wie houdt van wonen in stijl in het centrum van Brugge.

Als kers op de taart is er een ook ruime ondergrondse garage met garageboxen en staanplaatsen. Een echte luxe in het centrum van Brugge! Deze garageboxen en staanplaatsen kunnen ook los gehuurd worden.

Contacteer ons voor meer informatie over deze exclusieve appartementen:

👉 klik hier voor het 2 slaapkamer appartement

👉 klik hier voor het 3 slaapkamer appartement

📞 050 45 03 45

📧 info@immodelbecque.be