Advies

eclipse

Brugge – Immo Delbecque, een familiaal gestructureerd bedrijf waar nu ook de tweede generatie zijn entree heeft gemaakt, is 35 jaar geleden door Guy Delbecque in Brugge opgestart. In de loop der jaren werd heel wat expertise opgedaan en ook een breed netwerk uitgebouwd. Dat laat Immo Delbecque toe om de klant persoonlijk te benaderen en professioneel advies te verlenen in zowat alle vastgoedsegmenten.

“Een van mijn eerste projecten toen ik startte was een nieuwbouwproject. Van dan af is het nieuwbouwverhaal altijd belangrijk geweest. Op vandaag zijn we betrokken bij een 15-tal nieuwbouwprojecten in de Brugse regio, waarbij ook het hele voortraject door ons is behandeld. Die projecten omvatten zowel assistentiewoningen, appartementen als woningen”, zegt Guy Delbecque.

“Daarnaast zijn we ook actief in herverkoop van bestaande eigendommen, waarbij we binnen onze groep medewerkers hebben die gespecialiseerd zijn in bepaalde segmenten. Om onze klanten te bedienen, leggen we ons ook toe op verhuur, rentmeesterschap en syndicschap. Dat syndicschap is een sterk groeiend segment en daarvoor zoeken we nu naar een bijkomende kracht.”

Ook schattingen behoren tot het takenpakket. “Om tot een voor beide partijen aanvaardbare schatting te komen, volgen we een eigen traject. We bestuderen, vergelijken en motiveren om op die manier aan de juiste prijs te kunnen verkopen.”

 

Totaalpakket

Immo Delbecque biedt de klant een totaalpakket aan, wat ook inhoudt dat men van alle vastgoedmarkten thuis moet zijn.“Wij zijn een vurige voorstander van permanente opleiding. Bijscholing is trouwens een wettelijke verplichting, maar dat volstaat niet. Daarom werken we ook samen met derden voor heel specialistische zaken op juridisch, fiscaal en technisch vlak”, luidt het.

Belangrijk om tot een ‘match’ te komen, is ook een breed netwerk te kunnen aanspreken, en daar ontbreekt het Immo Delbecque niet aan. “In 35 jaar heb ik heel wat mensen leren kennen. In ben ook nog altijd afgevaardigd bestuurder van CIB West-Vlaanderen en lid van andere verenigingen met ook internationale vertakkingen. Bij het zoeken naar een koper is uiteraard ook het gebruik van de nieuwe multimediatechnieken belangrijk”, geeft Guy Delbecque nog mee.

 

Graag geven wij u meer info over onze correcte waardebepaling, doorgedreven marketingstrategie en correcte afhandeling, zodat u uiteindelijk de beste deal sluit. Neem daarom snel contact met ons op!